Odprto od 2. 10. 2023

LEPO VABLJENI!

MARIBOR II, AUDIO BM slušni center

Kontakt:

  • 059 044 970

Kje nas najdete:

Ljubljanska ulica 42
2000 Maribor

 

Google navodila za pot do slušnega centra >>

 

Nahajamo se v pritličju na desni strani, kjer je mogoče tudi brezplačno parkirati.

 

Sprejemamo naročilnice za slušne aparate iz katerekoli ORL ambulante. Najbližja ORL ambulanta je v isti stavbi v drugem nadstropju.

 

Vse ORL ambulante v Mariboru >

Google mnenja za slušni center AUDIO BM Maribor II

Roman Vajs
Roman Vajs
1712057818
Strokoven in spoštljiv odnos.
Zvonko Potocnik
Zvonko Potocnik
1711652459
Petra Potocnik
Petra Potocnik
1711651994
Renaldo Basrak
Renaldo Basrak
1711013343
Spoštovani G. DenisZ velikim spoštovanjem se vam zahvaljujem za vaše strokovno mnenje pri izbiri slušnega aparata in sem zelo zadovoljen z aparatom in bi vsakega priporočal, da se oglasijo pri vas. Poskrbeli ste tudi za slušni aparat mojega očeta, čeprav ni vaša stranka. Hvala za vse in uspešno delo naprej.S spoštovanjem. Renaldo
Helena Vimer
Helena Vimer
1709577416
Profesionalen in prijazen odnos, kvalitetna ponudba in odlična lokacija. Vedno dosegljivi po telefonu, najbolj pa mi je všeč to, da je parkirišče vedno na voljo v neposredni bližini.
G BKP
G BKP
1707302016
Smo bili zelo zadovoljni in res lahko samo priporočamo Petkova
Andrej Kaloh
Andrej Kaloh
1706691830
Odlično in strokovno.Hvala.
Dejan Horvat
Dejan Horvat
1706651244
Zelo prijazni, izjemno strokovni, prepoznajo potrebe svojih strank in odlično svetujejo. Postopek pridobitve slušnega aparata zna biti za starejše ljudi precej stresna stvar, ampak gospa Marija je mojega očeta vodila od začetka do konca res vrhunsko! Zelo priporočam!!!
Dragica Koroša
Dragica Koroša
1705491509
Zelo prijazni in ustrežlivi
Tina Veršnik
Tina Veršnik
1702328247
Nikolina Stanic
Nikolina Stanic
1700687637
js_loader

Z vami

Denis-Rantasa-Slusni-akustik-AUDIO-BM-slusni-centrer-Ljubljana-BTC-Italijanska-ulica-8

DENIS RANTAŠA

akustik za slušne aparate Maribor II

Zavedam se moči različnih zvokov, ki v človeku vzbudijo številne občutke. Marsikateri v nas vzbujajo najlepše občutke in soustvarjajo spomine, ki jih želimo shraniti za vedno. Prav zato želim s svojim delom pomagati vsem, ki jim naglušnost predstavlja omejitev v življenju. Verjamem, da lahko poleg strokovnega znanja ponudim tudi razumevanje in empatičen odnos do prav vsakega, ki pri nas poišče pomoč. Sem odgovorna in pozitivno naravnana oseba. Zelo rad se soočam z novimi izzivi, ki lahko meni omogočajo rast na osebni, podjetju pa rast na poslovni ravni. Mene in moje delo odlikujejo vztrajnost, zanesljivost, prilagodljivost in komunikativnost. Kakovosten zvok je tudi zame zelo pomemben, zato vas vabim v naše slušne centre, kjer bomo za boljši sluh poskrbeli na najboljši možni način. Skupaj s sodelavci se zelo potrudimo za zadovoljstvo naših strank.
Email: d.rantasa@audiobm.si
Telefon: 059 044 970

OCENE IN MNENJA

Napišite vašo oceno in mnenje za AUDIO BM slušni center MARIBOR II, ter tako delite svojo izkušnjo z vsemi. Prosimo, kliknite na spodnjo povezavo. Vpis je zelo enostaven.

  • za osebno svetovanje
  • test sluha z avdiometrom
  • preizkus slušnih aparatov …

AUDIO BM SLUŠNI CENTRI PO VSEJ SLOVENIJI

zzzs-pogodbeni-dobavitelj_slusni_aparati_AUDIO_BM_center_naslov_lokacija_standard_recept_narocilnica-ORL

AUDIO BM smo za slušne aparate pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS).

Sprejemamo naročilnice iz vseh ORL ambulant. Prosta izbira dobavitelja je vaša pravica. Priporočamo, da pred odločitvijo za slušni aparat dobro preverite ponudbo. Če obiščete nas, se bomo osebno in strokovno zavzeli za vaš boljši sluh. Ko se odločate za slušne aparate, naj bodo vodila: kakovost, naraven zvok, možnost izbire večih blagovnih znamk, strokovna ter prijazna pomoč, servis in tudi cena. Postopek pridobitve.

Slusni-aparati-Unitron_Sonic_Philips-AUDIO_BM-centri_Slovenija-servis_oskrba_vzdrzevanje_svetovanje-ZZZS

Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo. Vaše izkušnje potrjujejo, da smo na pravi poti.

V AUDIO BM svoje delo opravljamo odgovorno, strokovno in s srcem. Zagotavljamo odlične storitve in najnovejše modele slušnih aparatov, za vse potrebe in za vse generacije - tudi v cenovnem standardu (brez doplačil). Vaše zadovoljstvo poplača naš trud. Preberite izjave naših strank ter tudi vi napišite svoje mnenje in ga delite z vsemi. Hvala.

ZASTOPAMO LE PRIZNANE IN PREVERJENE BLAGOVNE ZNAMKE

Blagovne-znamke-Unitron-Philips-Sonic-Varta-Duracell-Rayovac-Alpine-in-druge-AUDIO-BM-slusni-aparati-centri-Slovenija