ČEPKI ZA UŠESA PUTTY BUDDIES – PAR

Čepki Putty Buddies so gnetljivi in se namestijo v ušesno školjko (ne v sluhovod). Po namestitvi se okoli glave pripne še udoben trak iz neoprena EAR BAND-IT.Ob uporabi teh čepkov, je potrebna tudi sočasna uporaba traku za ušesa EAR BAND-IT >>

 

Izdelani so iz vodoodpornega silikona, zaradi česar jih lahko uporabljate v bazenih s klorirano vodo, v morju, kadi ali pod tušem.

 

Če želite ušesne čepke po meri, ob katerih ni potrebna sočasna uporaba traku EAR BAND-IT, preberite več informacij o silikonskih čepkih VODA X >>.

2,40

Opis

Naše priporočilo:

Če niste v časovni stiski in lahko osebno obiščete slušni center, namesto čepkov, ki so priloženi traku za ušesa EAR BAND-IT, predlagamo, da se izdela čepke po meri – VODA X.

Po natančnem odtisu ušesa lahko izdelamo individualne mehke čepke, ki ščitijo pred vodo. Tesnjenje, trajnost, ter možnost čiščenja so na še višnji ravni.

 

Navodilo za uporabo

  1. Odtrgajte toliko silikona, kot ga potrebujete. Za starejše otroke in odrasle uporabite vso količino.
  2. Silikon oblikujte v kroglico, ki jo namestite na suh, čist slušni kanal.
  3. S prsti kroglico raztegnite in jo oblikujte tako, da popolnoma zapolni zunanje uho.
  4. Ne potiskajte silikona globoko v slušni kanal.
  5. Čepek odstranite tako, da s prstom pritisnete na zadnjo stran uhlja in porinete čepek iz uhlja.

 

Silikonski čepki za ušesa so namenjeni ponovno uporabi, zato jih hranite v priročni prenosni škatlici. Uporabni niso več, ko se umažejo ali jih ne morete več primerno oblikovati.
Priporočljiva uporaba pri plavanju, tuširanju in na splošno za zaščito pred vodo. Niso namenjeni potapljanju. Čeprav čepki niso namenjeni zaščiti pred hrupom, se slušne sposobnosti ob nošenju čepkov rahlo zmanjšajo.

OPOZORILA:
S čepkom prekrijte le odprtino ušesa. NE VSTAVLJAJTE in NE POTISKAJTE GA V UŠESNI KANAL. Silikonski čepki so varni za uporabo, če upoštevate navodila. Shranjujte izven dosega otrok. Čepki niso toksični, a če jih pogoltnete, lahko povzročijo težave, če zaprejo dihalno pot. Silikona ne raztegnite v pretanko plast.

Preprečite stik čepkov z losjoni na osnovi naftnih derivatov in olj, ker tanjšajo silikonsko plast. Izogibajte se tudi stiku z lasmi.

Če potisnete čepek pregloboko v ušesni kanal, ga nikar ne skušajte izvleči sami s pomočjo pincete, vatiranih paličic ali podobnih pripomočkov, kajti lahko se zgodi, da boste čepek potisnili še globlje. Če je čepek vušesnem kanalu kratek čas, ne bo povzročil škode, vendar čimprej poiščite pomoč zdravnika, ki ima ustrezne instrumente za odstranjevanje tujkov.

 

Naslovi AUDIO BM slušnih centrov in odpiralni časi >>

Delite s tistimi, ki bi jih vsebina utegnila zanimati. Hvaležni vam bodo. Kliknite na ikono spodaj.

Iskanje

+
Google ocena
4.9
Na podlagi 1689 ocen
×
js_loader