Akcija!

ČEPKI ZA UŠESA – ZA DELO V HRUPU – WORK HASPRO – PAR

HASPRO je posebej za različna delovna okolja zasnoval najmočnejše ušesne čepke z močno redukcijo hrupa s kar 30 SNR, kar jih uvršča med najučinkovitejše univerzalne ušesne čepke na trgu. Sedaj lahko mirno delate v hrupnih okoljih brez strahu pred dolgoročnim vplivom hrupa na sluh. Za mirnost bo poskrbel filter s kar 37dB redukcijo hrupa pri visokih frekvencah.Priročna zaščita sluha za industrijsko okolje!

Močna omejitev zvoka vas bo zaščitila pred škodljivim industrijskim hrupom in hkrati omogočila brezhibno komunikacijo z ljudmi!

Glede vračil in reklamacij preberite pogoje poslovanja.

19,80

Opis

Zakaj izbrati HASPRO? Ker so ušesni čepki skrbno uravnoteženi saj nudijo zvočno izolacijo pred škodljivimi nivoji hrupa, hkrati pa ohranjajo slišnost signalov, alarmov ter ohranjajo vašo sposobnost učinkovitega komuniciranja s sodelavci, ki so lahko na delovnem mestu ključnega pomena.

 

Lastnosti HASPRO Work čepkov:

  • Najmočnejša redukcija hrupa na trgu
  • Vgrajen prezračevalni filter, ki omogoča prezračevanje sluhovoda
  • Možnost komuniciranja brez odstranjevanja ušesnih čepkov
  • Univerzalno in udobno prileganje
  • Priročna vrvica in kvaliteten aluminijast etui za shranjevanje

 

Zakaj je zaščita sluha pri delu tako pomembna?

Dolgotrajna izpostavljenost prekomernemu hrupu lahko drastično vpliva na naše počutje. Neželeni učinki vključujejo bolečino, omotico in izgubo sluha. Vse to škodi vaši sposobnosti koncentracije na delovnem mestu, s čimer lahko ogrožate sebe in druge.

 

HASPRO Work – specifikacija izdelka

Serija izdelkov                  UNIFIT

Material                             Hipoalergični silikon

Vrsta filtra                         Industrijski

Omejitev hrupa                SNR 30dB

Velikost                              15×24 mm

 

 

 

VEČ O HASPRO UŠESNIH ČEPKIH

 

HASPRO ušesni čepki – razvoj

Da so zagotovljeni najvišji standardi, se HASPRO ušesni čepki nenehno razvijajo. Z ocenjevanjem potreb potrošnikov, uporabo najnovejših tehnologij in upoštevanjem vseh potrebnih zdravstvenih zahtev so ušesni čepki HASPRO odlična izbira za zaščito sluha, ki vam je na voljo takoj.

 

HASPRO ušesni čepki – testiranje in certifikacija

Vsi HASPRO čepki za sluh so strogo testirani. Pridobili so CE oznako in potrdilo o skladnosti z evropskim varnostnim standardom, EN 352-2: 2002 (PN-EN 352-2: 2005). So tudi v skladu z zadnjo Uredbo (EU) 2016/425.

 

HASPRO tehnologija – najbolj kvalitetni materiali

Lahkotnost in učinkovitost univerzalnih čepkov HASPRO omogoča najmehkejši hipo-alergenski silikon. Zahvaljujoč odlični termo-plastičnosti je takšen material naravnost idealen za prilagajanje tako raznolikim oblikam sluhovodov kot spremembam temperatur. Tako bo občutek udobja praktično nespremenjen tudi ob daljši uporabi čepkov.

 

HASPRO dizajn – Udobje in diskretnost

Oblikovanje HASPRO čepkov je temeljilo s poudarkom na udobju in diskretnosti. Subtilen dizajn uporabnikom omogoča nošnjo čepkov z brezskrbnostjo. Hitro in enostavno vstavljanje. Za higienično shranjevanje je priložen kvaliteten kovinski etui.

 

HASPRO ponudba

HASPRO ponudba pokriva različne univerzalne ušesne čepke za vaše individualne potrebe. Vsak par čepkov ima posebno prilagojene filtre kateri zagotavljajo učinkovito zaščito pred hrupom kot tudi zračenje sluhovoda. Tako lahko nudite zaščito vašim ušesom v najglasnejših situacijah in se ob tem tudi pogovarjate. S čepki boste prav tako lahko slišali opozorilne signale ali alarme raznih naprav.

 

Sodobna tehnologija za zaščito sluha

HASPRO skrbi za varnost in udobje vašega sluha. Od leta 2007 uspešno dosegajo zadani cilj, da zagotavljajo eno najboljših univerzalnih zaščit sluha na trgu. S HASPRO ušesnimi čepki je vaš sluh zavarovan!

Delite s tistimi, ki bi jih vsebina utegnila zanimati. Hvaležni vam bodo. Kliknite na ikono spodaj.

Iskanje

+
Google ocena
5.0
Na podlagi 1642 ocen
×
js_loader