Akcija!

ČEPKI ZA UŠESA – ZA ZABAVE IN KONCERTE – PARTY HASPRO – PAR

Ušesni čepki HASPRO Party nudijo neprekosljivo zaščito na koncertih, festivalih in drugih glasbenih dogodkih. Velikost in barva zagotavljata, da so ušesni čepki udobni in diskretni. Sedaj se lahko zvečer brezskrbno zabavate, saj dolgotrajna izpostavljenost prekomernemu hrupu ne bo vplivala na vaš sluh. Še bolje, vgrajeni zvočni filter zagotavlja fantastično jasnost zvoka, kar pomeni, da ne prihaja do zvočnega izkrivljanja, v glasbi pa lahko ravno tako in še bolje uživate! Zakaj je tako pomembna zaščita sluha na takšnih in podobnih dogodkih? Velika glasnost lahko povzroči nepopravljivo poškodbo sluha. Naglušnost je bolje preprečiti, kot obžalovati!

Glede vračil in reklamacij preberite pogoje poslovanja.

18,00

Opis

Obožujete koncerte in nočno življenje? Koncerti, festivali, zakaj pa ne? Z najboljšo zaščito sluha boste uživali v fantastični jasnosti zvoka! HASPRO Party ušesni čepki, vaši zvesti spremljevalci, kjer je glasnost prevelika.

 

Lastnosti HASPRO Party čepkov:

  • Z učinkovito zaščito lahko uživate v ohranjenem čistem zvoku
  • Zaradi diskretne zasnove so praktično nevidni
  • Univerzalno prileganje pomeni, da se lahko prilagodijo praktično vsakemu ušesu
  • Priročen aluminijasti etui za shranjevanje pomaga, da jih varno hranite in jih ne izgubite!

Brezskrbno uživanje na koncertih ali festivalih brez škodljivih posledic.

 

 

HASPRO Sleep – specifikacija izdelka

Serija izdelkov                  UNIFIT

Material                             Hipoalergični silikon

Vrsta filtra                         Zabava

Omejitev hrupa                SNR 26dB

Velikost                              16×22 mm

 

 

 

VEČ O HASPRO UŠESNIH ČEPKIH

 

HASPRO ušesni čepki – razvoj

Da so zagotovljeni najvišji standardi, se HASPRO ušesni čepki nenehno razvijajo. Z ocenjevanjem potreb potrošnikov, uporabo najnovejših tehnologij in upoštevanjem vseh potrebnih zdravstvenih zahtev so ušesni čepki HASPRO odlična izbira za zaščito sluha, ki vam je na voljo takoj.

 

HASPRO ušesni čepki – testiranje in certifikacija

Vsi HASPRO čepki za sluh so strogo testirani. Pridobili so CE oznako in potrdilo o skladnosti z evropskim varnostnim standardom, EN 352-2: 2002 (PN-EN 352-2: 2005). So tudi v skladu z zadnjo Uredbo (EU) 2016/425.

 

HASPRO tehnologija – najbolj kvalitetni materiali

Lahkotnost in učinkovitost univerzalnih čepkov HASPRO omogoča najmehkejši hipo-alergenski silikon. Zahvaljujoč odlični termo-plastičnosti je takšen material naravnost idealen za prilagajanje tako raznolikim oblikam sluhovodov kot spremembam temperatur. Tako bo občutek udobja praktično nespremenjen tudi ob daljši uporabi čepkov.

 

HASPRO dizajn – Udobje in diskretnost

Oblikovanje HASPRO čepkov je temeljilo s poudarkom na udobju in diskretnosti. Subtilen dizajn uporabnikom omogoča nošnjo čepkov z brezskrbnostjo. Hitro in enostavno vstavljanje. Za higienično shranjevanje je priložen kvaliteten kovinski etui.

 

HASPRO ponudba

HASPRO ponudba pokriva različne univerzalne ušesne čepke za vaše individualne potrebe. Vsak par čepkov ima posebno prilagojene filtre kateri zagotavljajo učinkovito zaščito pred hrupom kot tudi zračenje sluhovoda. Tako lahko nudite zaščito vašim ušesom v najglasnejših situacijah in se ob tem tudi pogovarjate. S čepki boste prav tako lahko slišali opozorilne signale ali alarme raznih naprav.

 

Sodobna tehnologija za zaščito sluha

HASPRO skrbi za varnost in udobje vašega sluha. Od leta 2007 uspešno dosegajo zadani cilj, da zagotavljajo eno najboljših univerzalnih zaščit sluha na trgu. S HASPRO ušesnimi čepki je vaš sluh zavarovan!

Delite s tistimi, ki bi jih vsebina utegnila zanimati. Hvaležni vam bodo. Kliknite na ikono spodaj.

Iskanje

+
Google ocena
5.0
Na podlagi 1642 ocen
×
js_loader