Mnogo nasvetov in zanimivosti najdete v reviji ŽIVLJENJE IN SLUH, ki jo za vas pripravljamo AUDIO BM slušni akustiki. Tiskane izvode brezplačno dobite v naših slušnih centrih, preko računalnika, tablice ali telefona pa jih lahko preberete tukaj:

Slusni-aparati-AUDIO-BM-Slusni-Center-Novo-Mesto-Matic-Bele-slusni-akustik-Svetovanje-Mirko-Zupanc

ŽAL MI JE, DA SE ZA SLUŠNI APARAT NISEM ODLOČIL ŽE PREJ

Ni se enostavno sprijazniti s tem, da potrebuješ slušni aparat, je svojo izkušnjo z nami delil bralec Mirko Zupanc.

Težave s sluhom je imel celo življenje, pri štiriinštiridesetih pa je bil še vedno prepričan, da je premlad, da bi nosil slušne aparate, ter prepričan, da so predragi, da bi si jih sploh lahko privoščil.

S slušnim akustikom Maticem Beletom iz slušnega centra AUDIO BM Novo mesto sta nam predstavila pot od prvih težav do slušnega aparata.
Preberite več
Izberi-slusni-aparat-Vodnik-kako-do-prave-slusne-resitve-AUDIO-BM-svetovanje-brezplacno-testiranje-adg-orl-slovenija

IZBIRANJE PRAVE SLUŠNE REŠITVE – VODNIK

Z vodnikom vam želimo pomagati pri iskanju pravih rešitev za boljši sluh.

Z izbiro prave slušne rešitve boste naredili pomemben korak k sreči in povezanosti z najdražjimi. To je pomembna dolgoročna odločitev, saj je za odrasle osebe minimalna predpisana trajnostna doba slušnih aparatov kar 6 let.

"Uživajte življenje, uživajte z najdražjimi, uživajte z dobrim sluhom!"

To vam želimo AUDIO BM slušni akustiki.
Preberite več
Vodnik-za-boljsi-sluh-s-slusnimi-aparati-5-korakov-AUDIO-BM-slusni-centri-svetovanje

SPLETNI VODNIK DO BOLJŠEGA SLUHA S SLUŠNIMI APARATI – 5 KORAKOV

Z velikim veseljem vam predstavljamo spletni VODNIK DO BOLJŠEGA SLUHA S SLUŠNIMI APARATI - 5 KORAKOV.

Dostopen je na www.vodnikzasluh.si.

Če želite tiskan izvod vas vabimo v najbližji AUDIO BM slušni center, kjer vam je na razpolago brezplačno.

Iz uvodnika: S pričetkom uporabe slušnih aparatov ste sprejeli pomembno odločitev. Vodnik je rezultat večletnih študij, ki preučujejo razlike med rednimi uporabniki slušnih aparatov in tistimi, ki slušnih aparatov ne uporabljajo ali pa jih ...
Preberite več
Poslusamo-z-usesi-slisimo-z-mozgani-audio-bm-slusni-aparati-svetovanje-slusni-centri-trgovina-baterije

SLIŠIMO Z UŠESI, POSLUŠAMO Z MOŽGANI

Številni si življenja brez uporabe vseh petih osnovnih čutil ne znamo predstavljati, saj se vsakodnevno zanašamo na njihove zaznave.

Po raziskavah sodeč ljudje zatrjujejo, da bi najtežje shajali brez vida, človek je vendarle vizualno bitje.

Kaj pa sluh? Kaj če kar naenkrat ne bi slišali ptičjega petja, besed iz ust najbližjih ali zgolj zvonjenja telefona? Dokler naš sluh deluje, se njegovega pomena niti ne zavedamo, šele ko nam začne pešati, se zavemo, kako pomembno vlogo ima v našem življenju.
Preberite več

BESEDA DIREKTORJA PRED PRIHODOM LETA 2020

Dragi bralci, izteka se leto 2019. To je primeren čas, da si nastavimo ogledalo. Morda nas nekateri, ki tole berete niti ne poznate, zato dovolite nekaj uvodnih besed.

Nekje na spletni strani smo se opisali takole: »AUDIO BM slušni centri smo zaradi provorazrednih storitev, kakovosti in celovite ponudbe na enem mestu (slušni aparati različnih priznanih blagovnih znamk, zaščita sluha, tehnični pripomočki, ugodno baterije, brezplačno svetovanje, lasten servis ...) vodilni specialisti s področja slušne akustike v Sloveniji.

Z izobraževanji v tujini in domovini skrbimo za vrhunsko usposobljenost. Strokovno, predano in prijazno pomagamo na vsakem koraku do boljšega sluha in boljšega življenja. Zaupajo nam tisoči Slovencev.«

Povzetek leta 2019:
Preberite več