Akcija!

ČEPKI ZA UŠESA – ZA MIRNO SPANJE – SLEEP HASPRO – PAR

Regenerativnega učinka dobrega spanca ni moč zanikati ali ga podcenjevati. HASPRO Sleep čepki so posebej zasnovani, da bi vam omogočili doseči ravno to. Vsi vemo kako težko je prebroditi dan, če smo prejšnjo noč slabo spali. Toda z blokado vsega naštetega, od bučnih sosedov in glasne glasbe do smrčanja partnerjev in nočnega prometa, boste lahko mirno (za)spali. Miniaturnost in subtilna oblika zagotavljata diskretnost in udobje ob nošenju.

Glede vračil in reklamacij preberite pogoje poslovanja.

18,00

Opis

Neprespane noči? Z ušesnimi čepki HASPRO Sleep lahkotno zaspite! Vam smrčanje partnerja, hrupni sosedje, glasna glasba ali nočni promet onemogoča lahkoten spanec? Vsi si želimo mirnega in dobrega spanja – zaupajte HASPRO Sleep!

 

Lastnosti HASPRO Sleep čepkov:

  • Učinkovita zvočna izolacija pred morebitnimi motnjami spanca
  • Tanka zasnova omogoča visoko udobje
  • Aluminijasti etui za shranjevanje čepkov in da jih lahko vzamete s seboj, če in ko boste prenočevali drugje

Zaupajte v HASPRO in v dober spanec po katerem ste vedno hrepeneli.

 

HASPRO Sleep – specifikacija izdelka

Serija izdelkov                  UNIFIT

Material                             Hipoalergični silikon

Vrsta filtra                         Spanje

Omejitev hrupa                SNR 26dB

Velikost                              16x22mm

 

 

 

VEČ O HASPRO UŠESNIH ČEPKIH

 

HASPRO ušesni čepki – razvoj

Da so zagotovljeni najvišji standardi, se HASPRO ušesni čepki nenehno razvijajo. Z ocenjevanjem potreb potrošnikov, uporabo najnovejših tehnologij in upoštevanjem vseh potrebnih zdravstvenih zahtev so ušesni čepki HASPRO odlična izbira za zaščito sluha, ki vam je na voljo takoj.

 

HASPRO ušesni čepki – testiranje in certifikacija

Vsi HASPRO čepki za sluh so strogo testirani. Pridobili so CE oznako in potrdilo o skladnosti z evropskim varnostnim standardom, EN 352-2: 2002 (PN-EN 352-2: 2005). So tudi v skladu z zadnjo Uredbo (EU) 2016/425.

 

HASPRO tehnologija – najbolj kvalitetni materiali

Lahkotnost in učinkovitost univerzalnih čepkov HASPRO omogoča najmehkejši hipo-alergenski silikon. Zahvaljujoč odlični termo-plastičnosti je takšen material naravnost idealen za prilagajanje tako raznolikim oblikam sluhovodov kot spremembam temperatur. Tako bo občutek udobja praktično nespremenjen tudi ob daljši uporabi čepkov.

 

HASPRO dizajn – Udobje in diskretnost

Oblikovanje HASPRO čepkov je temeljilo s poudarkom na udobju in diskretnosti. Subtilen dizajn uporabnikom omogoča nošnjo čepkov z brezskrbnostjo. Hitro in enostavno vstavljanje. Za higienično shranjevanje je priložen kvaliteten kovinski etui.

 

HASPRO ponudba

HASPRO ponudba pokriva različne univerzalne ušesne čepke za vaše individualne potrebe. Vsak par čepkov ima posebno prilagojene filtre kateri zagotavljajo učinkovito zaščito pred hrupom kot tudi zračenje sluhovoda. Tako lahko nudite zaščito vašim ušesom v najglasnejših situacijah in se ob tem tudi pogovarjate. S čepki boste prav tako lahko slišali opozorilne signale ali alarme raznih naprav.

 

Sodobna tehnologija za zaščito sluha

HASPRO skrbi za varnost in udobje vašega sluha. Od leta 2007 uspešno dosegajo zadani cilj, da zagotavljajo eno najboljših univerzalnih zaščit sluha na trgu. S HASPRO ušesnimi čepki je vaš sluh zavarovan!

Delite s tistimi, ki bi jih vsebina utegnila zanimati. Hvaležni vam bodo. Kliknite na ikono spodaj.

Iskanje

+
Google ocena
5.0
Na podlagi 1355 ocen
×
js_loader