Na tej strani preberite nekaj besed o svetovno priznanem proizvajalcu slušnih aparatov Unitron, ki ima že več kot 50 let tradicije.

 

Na uporabnika osredotočeno oblikovanje in vodilne tehnologije v industriji

Ko pri podjetju Unitron načrtujejo slušne aparate, si vsako podrobnost ogledajo z vidika uporabnika. Čeprav so ponosni na nagrade za oblikovanje, ki so jih dobili zaradi tega pristopa, jih bolj zanima to, da uporabniki svoje slušne aparate udobno uporabljajo.

Center za razvoj in sedež podjetja sta v Kanadi, v mestu Kitchener.

IZKUŠNJE UPORABNIKOV SO NAJPOMEMBNEJŠE

14 dejstev o tem, kako Unitron ustvarja izjemne izkušnje uporabnikov slušnih aparatov

 

1. dejstvo: Ne počnemo stvari tako, kot ostali

Unitron smo neodvisna blagovna znamka iz skupine Sonova, ki je največja družba na svetu s področja slušnih aparatov in ostalih slušnih pripomočkov. Ne glede na to, da imajo naši slušni aparati najboljši zvočni čip v industriji, ga nenehno nadgrajujemo. Ne ustavimo se samo pri obdelavi zvoka. Najsrečnejši smo, ko odkrivamo rešitve, ki nudijo najboljše uporabniške izkušnje.

 

 

2. dejstvo: Pričakovanja uporabnikov so se spremenila in mi smo pripravljeni

Današnji uporabniki imajo različna pričakovanja in potrebe. Želijo biti bolj prisotni pri prilagajanju in uporabi slušnih aparatov ter iščejo rešitve, ki ustrezajo njihovemu načinu življenja. Zdaj lahko v sodelovanju s slušnimi akustiki dosežejo najboljše rezultate. Tehnološke rešitve podjetja Unitron so edine, ki lahko navdušijo tudi najzahtevnejše uporabnike slušnih pripomočkov.

 

 

3. dejstvo: Začeli smo revolucijo

Smo vodilni na področju razvoja tehnologije in sodobnih rešitev. Zaradi Flex – tehnologije preizkušanja, sta izbira in nakup slušnih aparatov postala enostavnejša. Uporabniki lahko slušne aparate preizkusijo pred nakupom in se tako prepričajo, da so ti resnično ustrezni njihovemu načinu življenja. Funkcija Log It All, ki je vgrajena v naše slušne aparate, že vrsto let beleži podatke o izkušnjah uporabnikov. Pred kratkim smo predstavili funkcijo Patient Insight, ki uporabnikom sedaj omogoča pošiljanje povratnih informacij o zadovoljstvu s slušnimi aparati. Vse to pa je šele začetek.

 

 

4. dejstvo: Načrtujemo, da osrečujemo

Čeprav smo v zadnjih treh letih prejeli 4 mednarodne nagrade za dizajn slušnih aparatov, se zavedamo, da prejemanje nagrad ni vse. Naše vrednote vedno temeljijo na uporabniških izkušnjah.

 

 

5. dejstvo: Premagujemo ovire

Trudimo se, da bi odpravili vse tiste razloge, zaradi katerih bi imeli uporabniki slabo izkušnjo ali napačno prilagojene slušne aparate.

 

 

6. dejstvo: Z nami je izbira slušnih aparatov lažja

Izbira in nakup slušnih aparatov je lahko zelo težka odločitev. Gre namreč za pomemben in dolgoročen nakup, zato je zelo pomembno, da je uporabnikom pred nakupom omogočen preizkus, po katerem je izbira veliko lažja. Flex tehnologija uporabnikom omogoča nadgradnjo slušnih aparatov tudi po nakupu. Namesto nakupa novega, lahko uporabniki sedaj nadgradijo svoje slušne aparate.

 

 

7. dejstvo: Med vodilni v razvoju

Ostali proizvajalci slušni pripomočkov šele sedaj prihajajo s »prelomnimi tehnologijami«, kot so na primer: visoka ločljivost, izboljšana analiza zvoka in usmerjenost mikrofonov. Dejstvo je, da smo te tehologije pri Unitronu razvili že pred desetletjem. To nam olajša delo v sedanjem času, saj pri razvoju tehnologije ne tekmujemo z ostalimi, da bi jih ujeli, temveč se lahko osredotočimo na rešitve, ki nudijo najboljše uporabniške izkušnje.

 

 

8. dejstvo: RIC slušni aparati imajo sedaj konkurenta

Tisti, ki so mnenja, da zmogljivejši zaušesni slušni aparati ne morejo izgledati tako privlačno, kot RIC slušni aparati, se motijo. Nov Stride M je sedaj eden najmanjših, a kljub temu najzmogljivejših zaušesnih slušnih aparatov in je primeren tudi za težje stopnje naglušnosti.

 

 

9. dejstvo: Pozitivna izkušnja uporabnikov

Pri razvoju slušnih aparatov imamo zelo preprosto filozofijo. Smo proti razvoju novih tehnologij zgolj zaradi tehnologije, ki je sama sebi namen. Kaj je naš razvojni cilj? Razvoj tehnologije usmerjamo k potrebam uporabnikov. Skrbimo, da lahko vsak uporabnik izbere primeren in učinkovit slušni aparat, ter ima z njim izjemno pozitivno izkušnjo.

 

 

10. dejstvo: Brezskrbnost je neprecenljiva

Uporabniki, ki preizkusijo le en tip slušnega aparata, so pri izbiri in nakupu običajno v dvomih. Flex tehnologija uporabnikom omogoča enostavno preizkušanje in izbiro različnih tehnologij v slušnih aparatih, brez dvomov in strahu pred napačnimi odločitvami.

 

 

11. dejstvo: Uporabniki slušnih aparatov lahko sodelujejo

Pri prilagajanju in izbiri slušnih aparatov želi sodelovati kar 80% vseh uporabnikov, zato jim omogočamo, da to tudi storijo. Naša tehnološke rešitve nudijo uporabnikom možnost pošiljanja povratnih informacij o zadovoljstvu z njihovimi slušnimi aparati. Ker slušni akustik resnično lahko pridobi kvalitetne povratne informacije, uporabniki na slušne akustike gledajo drugače, partnersko.

 

 

12. dejstvo: Neznanke spreminjamo v jasna pričakovanja

Uporabniki slušnih aparatov in njihovi svojci imajo pred prvim obiskom v slušnem centru veliko dvomov in vprašanj. Naša Start Here aplikacija jim jasno prikaže kaj lahko pričakujejo. Tako imajo uporabniki in njihovi svojci manj skrbi in napačnih predstav glede slušnih aparatov.

 

 

13. dejstvo: Omogočamo tekoče pogovore

Predstavljajte si, da imate moč rešiti največjo težavo ljudi z izgubo sluha: razumevanje govora. Pri Unitronu lahko pomagamo. Smo edini proizvajalec slušnih aparatov s tehnologijo, ki omogoča uporabnikom boljše razumevanje govora skupini ljudi, večjih ali manjših. To je za uporabnike izjemnega pomena.

 

 

14. dejstvo: Izdelali smo najmanjši slušni aparat na svetu

Uporabniki slušnih aparatov hrepenijo po diskretnem, »nevidnem« slušnem aparatu. Naš Moxi Now model je trenutno najmanjši brezžični RIC slušni aparat na trgu. Preizkusite ga lahko brezplačno.

UNITRON omogoča ljudem, da spet lahko slišijo in razumejo druge. Od otrokovega čebljanja, do prijateljevega pozdrava. Tudi v najbolj zahtevnih pogojih za poslušanje. Stremi k temu, da so prednosti in kakovost, ki jih nudi sodobna digitalna tehnologija v slušnih aparatih dostopne vsem, ne glede na način življenja, stopnjo izgube sluha in proračun.

 

 

 

Unitron rešitve so vrhunske in cenovno dostopne. Prejele so številne prestižne nagrade.

Unitron Reddot nagrade

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1964 in intenzivno sodeluje s strokovnjaki s področja sluha, da lahko ustvarja napredne pionirske rešitve, ki so dostopne vsem in v skladu s potrebami naglušnih ljudi.

Center za razvoj in sedež podjetja sta v Kanadi, v mestu Kitchener. Unitron je priznan inovator tehnološko naprednih slušnih aparatov. Slušni pripomočki Unitron so zasnovani na izjemno napredni platformi in izražajo globino avdiološkega in znanstvenega znanja. Unitron je postal eden najhitreje rastočih in najbolj uspešnih proizvajalcev slušnih aparatov na svetu.
Je neodvisna blagovna znamka skupine Sonova* iz Švice, ki je največja družba na svetu s področja slušnih aparatov in drugih slušnih pripomočkov. Skupina zaposluje več kot 9000 ljudi.

V družbi Unitron si močno prizadevamo premagovati težave naglušnih ljudi. Skupaj s slušnimi akustiki iščemo napredne rešitve po meri za vsakogar, s katerimi kar najbolj izboljšamo kakovost življenja.

Ker je sluh pomemben.

Informacije v angleščini:

Unitron Kanada 
Video>
About Unitron & Sonova>

V Sonovi je vizija preprosta. Ustvarjati svet, v katerem obstaja rešitev za vsako izgubo sluha in vsi ljudje lahko enako uživajo v dobrem poslušanju. Trudijo se biti najbolj spoštovano podjetje na svetu s področja slušnih pripomočkov, kar jim tudi uspeva. Zagotavljajo najbolj inovativne tehnologije in predanost vrhunskim storitvam.

Informacije v angleščini:

Sonova Švica 
Video>

V AUDIO BM d.o.o. smo izjemno ponosni, da na slovenskem trgu lahko zastopamo priznano blagovno znamko UNITRON.

zzzs-pogodbeni-dobavitelj_slusni_aparati_AUDIO_BM_center_naslov_lokacija_standard_recept_narocilnica-ORL

AUDIO BM smo za slušne aparate pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS).

Sprejemamo naročilnice iz vseh ORL ambulant. Prosta izbira dobavitelja je vaša pravica. Priporočamo, da pred odločitvijo za slušni aparat dobro preverite ponudbo. Če obiščete nas, se bomo osebno in strokovno zavzeli za vaš boljši sluh. Ko se odločate za slušne aparate, naj bodo vodila: kakovost, naraven zvok, možnost izbire večih blagovnih znamk, strokovna ter prijazna pomoč, servis in tudi cena. Postopek pridobitve.

Slusni-aparati-Unitron_Sonic_Philips-AUDIO_BM-centri_Slovenija-servis_oskrba_vzdrzevanje_svetovanje-ZZZS

Zavedamo se pomena sluha v vsakdanjem življenju, zato se vsak dan trudimo za vaše zadovoljstvo. Vaše izkušnje potrjujejo, da smo na pravi poti.

V AUDIO BM svoje delo opravljamo odgovorno, strokovno in s srcem. Zagotavljamo odlične storitve in najnovejše modele slušnih aparatov, za vse potrebe in za vse generacije - tudi v cenovnem standardu (brez doplačil). Vaše zadovoljstvo poplača naš trud. Preberite izjave naših strank ter tudi vi napišite svoje mnenje in ga delite z vsemi. Hvala.

ZASTOPAMO LE PRIZNANE IN PREVERJENE BLAGOVNE ZNAMKE

Blagovne-znamke-Unitron-Philips-Sonic-Varta-Duracell-Rayovac-Alpine-in-druge-AUDIO-BM-slusni-aparati-centri-Slovenija