Telefoniranje s slušnim aparatom – nikoli enostavneje!

Uporabniki slušnih aparatov se mnogokrat srečujejo s težavami pri telefoniranju. Sogovornika po telefonu ne slišijo dobro in ga težko razumejo. Dodatno jih lahko moti piskanje slušnih aparatov, ki nastane zaradi mikrofonije, ko se telefon približa ušesu oz. slušnemu aparatu.

AUDIOBM ima preprosto rešitev! Predstavljamo vam MAGNET, ki se preprosto prilepi na mobilni telefon ali na slušalko stacionarnega telefona. Ko odslej telefon približamo Unitron slušnemu aparatu, ta samodejno preklopi na program, ki je posebej prilagojen prav za telefoniranje. Uporabniku ni treba storiti prav ničesar. Sogovornika bo po telefonu slišal dovolj glasno, razločno in pri nekaterih izvedbah slušnih aparatov celo v obeh ušesih! Telefoniranje postane preprosto in prav takšno, kot da sploh ne bi imeli slušnih aparatov, saj se vse prilagoditve za telefoniranje zgodijo samodejno in v trenutku.

Kako je to mogoče? Unitron slušni aparati imajo vgrajen senzor magnetnega polja. Ko je magnetno polje v bližini slušnega aparata dovolj močno, se zgodi samodejni preklop na ustrezne nastavitve za telefoniranje. Tej funkciji s tujko pravimo: easy-t, ali po slovensko: enostavni-t. S slušnim akustikom se pogovorite, katera nastavitev je najprimernejša za vas in jih tudi takoj preizkusite. Presenečeni boste nad rezultatom in enostavnostjo.

Posebni samodejni programi za telefoniranje lahko nudijo:
• dodatno ojačanje glasu iz telefona in aktivnejše preprečevanje piskanja, ko se telefon prisloni ob uho
• vklop telefonske tuljavice in morda celo izklop mikrofonov v slušnih aparatih,
da telefonskega pogovora ne moti zvok iz okolice
• prenos glasu telefona iz enega slušnega aparata še na tistega na drugi strani,
kar omogoča poslušanje telefonskega sogovornika kar v obeh ušesih

Kam nalepimo magnet? Nalepimo ga na takšno mesto, da se med pogovorom preko telefona magnet skoraj dotika slušnega aparata.

Telefoniranje je danes povsem nekaj vsakdanjega. Praktično nas telefon spremlja povsod. Posebne samodejne prilagoditve za telefoniranje so prava rešitev za uporabnike slušnih aparatov, saj nudijo največje udobje in kakovostno poslušanje telefona. Mnogi so se zaradi težav pri telefoniranju ali kompliciranemu oz. zamudnemu ročnemu preklapljanju celo odrekli telefonskim pogovorom.

Z Unitron slušnimi aparati želimo vsem naglušnim ljudem omogočiti kar se da razumljivo in nemoteno poslušanje sogovornika – tudi preko telefona. Z uporabo magneta je to lahko še toliko bolj enostavno.

Za vse dodatne informacije smo vam radi na voljo v slušnih centrih AUDIO BM ali na telefonski številki 059 044 055.

Več o funkcijah Unitron slušnih aparatov >>

Prenesite si PDF >>

Delite s tistimi, ki bi jih vsebina utegnila zanimati. Hvaležni vam bodo. Kliknite na ikono spodaj.

Iskanje

+
Google ocena
4.9
Na podlagi 1689 ocen
×
js_loader