BELEŽENJE PODATKOV O UPORABI Log It All – ekskluzivno v Unitron slušnih aparatih

Tokrat vam podrobnejše predstavljamo, kako Unitron slušni aparati pomagajo slušnemu akustiku in uporabniku pridobiti objektivne podatke o uporabi. S samodejnim beleženjem podatkov o uporabi zbirajo objektivne informacije, ki so v veliko pomoč pri privajanju na slušne aparate in pri izbiranju primerne tehnološke izvedbe slušnih aparatov.

Data Logging

Slušni aparati samodejno beležijo različne podatke, ki so ob kontrolnem obisku pri slušnemu akustiku v veliko pomoč pri prilagajanju in svetovanju. Iz zapisa podatkov bo na primer razvidno, koliko ur je uporabnik nosil slušne aparate, koliko je ročno spreminjal glasnost ali programe za poslušanje. To funkcijo imajo vsi Unitron in Sonic slušni aparati,

Log It All – Beleženje vseh podatkov; ekskluzivno pri Unitron (že od 2015)

Prej omenjeno beleženje podatkov (Data logging) je funkcija, ki je na voljo pri večini proizvajalcev slušnih aparatov. Pri Unitron in Sonic slušnih aparatih je ta funkcija brez izjeme na voljo v vseh modelih (tudi v cenovnem standardu). Slušnim akustikom so samodejno zabeleženi podatki v pomoč pri pridobitvi objektivnega vpogleda v vedenje uporabnikov, kot je na primer število ur uporabe slušnih aparatov ali spreminjanje nastavitev glasnosti in preklapljanje med programi za poslušanje. Pri klasičnem beleženju podatkov med zajetimi podatki ni vključeno zajemanje zvočnih okolij v katerih se giblje uporabnik, ali pa je zajemanje teh podatkov na voljo samo za tehnološko raven, katero uporabnik trenutno uporablja. Za pridobitev podatkov o gibanju uporabnika v različnih zvočnih okoljih se mora slušni akustik zanašati na subjektivne povratne informacije od uporabnika. Ker ta informacija ni objektivna je marsikdaj težko presoditi ali povratna informacija ustreza dejanskemu stanju.

Log It All je nova revolucionarna funkcija v industriji slušnih aparatov, ki je na voljo izključno v slušnih aparatih Unitron, ki temeljijo na North tehnologiji (Stride in Moxi Fit modeli slušnih aparatov). Vključuje tradicionalno beleženje podatkov, katerim pa je dodano zajemanje realnih podatkov o zvočnem okolju v katerem se nahaja uporabnik. To nam omogoča objektivni vpogled v življenjski slog uporabnika in je v veliko pomoč pri izbiri primernega nivoja tehnologije in optimalni nastavitvi slušnih aparatov.

Preberite več >>

Za več individualnih informacij ali brezplačen preizkus slušnih aparatov, obiščite katerikoli AUDIO BM slušni center.

Delite s tistimi, ki bi jih vsebina utegnila zanimati. Hvaležni vam bodo. Kliknite na ikono spodaj.

Iskanje

+
Google ocena
5.0
Na podlagi 1615 ocen
×
js_loader