Messenger-e-mail-telefon-AUDIO-BM-slusni-centri-slusni-aparati-pomagamo-svetujemo-klepet

KOMUNIKACIJA, PRILAGOJENA VAM

Ljudje smo družabna bitja. Brez klepetanja, pa naj bo to zgolj par besed o vremenu, bi težko shajali. Predvsem pa se radi o pomembnih odločitvah še s kom posvetujemo, sploh če gre za nakup predmeta ali storitve, ki nam je še nepoznana. Odgovore seveda pričakujemo hitro, najbolje kar takoj, v trenutku, ko informacijo potrebujemo.

Zato smo vam slušni akustiki iz AUDIO BM za klepet, svetovanje in pomoč na voljo na več različnih načinov. Kontaktirajte nas na način, ki vam je najbližji, mi pa se bomo potrudili za hiter odziv.

BREZPLAČNI TELEFON 080 80 58

Pokličite nas brez stroškov. Na tej številki vam vsak delovni dan med 8. – 16. uro zagotavljamo centralno podporo za vse slušne centre in tudi za spletno trgovino.

TELEFONSKE ŠTEVILKE V SLUŠNIH CENTRIH

14 slušnih centrov, 14 telefonskih številk. Če se želite pogovoriti s slušnimi akustiki v posameznih slušnih centrih, v odpiralnem času posameznega slušnega centra pokličite na telefonsko številko slušnega centra. Seznam telefonskih številk in odpiralni časi >>

E-MAIL

info@audiobm.si je pravi elektronski naslov za vsa vaša sporočila in vprašanja, ki se ne nanašajo na točno določeno osebo.

Če želite preko elektronske pošte kontaktirati s slušnimi akustiki v slušnih centrih na njihove e-mail naslove, jih najdete med kontaktnimi podatki posameznih slušnih centrov. Kliknite >>

SPLETNI OBRAZEC ZA NAROČANJE

Se želite naročiti na meritev sluha ali za testiranje slušnih aparatov? Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca, ki se nahaja tukaj >>

MESSENGER

Messenger je del Facebooka. Morda niste vedeli, da za komuniciranje preko Messengerja ni potrebno imeti profila na Facebooku. Mi smo vam z veseljem na razpolago tudi na Facebooku in preko Messengerja.

S klikom na povezavo https://m.me/audiobm.si ali skeniranjem spodnje QR kode lahko takoj pričnete pogovor. Naš odgovor pričakujte najkasneje zjutraj, v kolikor nam pišete zvečer, sicer pa praktično takoj.

audiobm-messenger-klepet-AUDIO-BM-slusni-aparati
AUDIO BM Messenger

SKYPE video klic

V AUDIO BM smo poskrbeli, da imajo tudi težje mobilne, naglušne in gluhe osebe, ki se sporazumevajo v znakovnem jeziku, možnost komuniciranja z nami neposredno iz domačega naslonjača. S tem namenom smo prvi slušni center v Sloveniji, ki smo odprli video klicni center za uporabnike s težavami s sluhom.

V Skype-u poiščite profil AUDIO BM SLOVENIJA in prikazal se vam bo profil z AUDIO BM logotipom. AUDIO BM Skype video klicni center vam je na razpolago od ponedeljka do petka od 12:00 – 14:00 ure. Potrudili se bomo, da se vam javimo takoj, če pa to ne bo mogoče, vas bomo poklicali nazaj.

Delite s tistimi, ki bi jih vsebina utegnila zanimati. Hvaležni vam bodo. Kliknite na ikono spodaj.

Iskanje

+
Google ocena
4.9
Na podlagi 1689 ocen
×
js_loader