ODPRT 11. AUDIO BM SLUŠNI CENTER VELENJE, Cankarjeva cesta 1 A

1. september 2017
Z velikim veseljem vam sporočamo, da je z današnjim dnem več ponudbe slušnih aparatov, vrhunska kakovost izdelkov in storitev odslej vsak delovni dan na voljo tudi v Velenju.

Enajsti AUDIO BM slušni center se nahaja tik ob podhodu proti pošti, med barom “Kofetarca” ter frizerskim salonom Lidija. V neposredni bližini pred slušnim centrom so na voljo številna parkirna mesta. Kot vsi drugi AUDIO BM slušni centri je tudi velenjski vrhunsko opremljen in nadvse prijeten. Prepričani smo, da se boste v njem prijetno počutili, kot doma.

Prijazno vas bo sprejel slušni akustik Vlado Pirić, ki o sebi pravi:
“Praktično vsa pretekla leta sem se posvečal glasbi, zato se dobro zavedam pomena sluha. Sedaj večino časa posvečam družini, študiju psihoterapije in seveda delu slušnega akustika. Slišati, začutiti in pomagati soljudem je moje poslanstvo, moj smisel življenja pa zapustiti svet boljši, kot v kakršnega sem vstopil. Vesel sem, da lahko v slušnih centrih AUDIO BM ustvarjam(o) boljši svet in verjamem, da ga lahko skupaj naredimo še boljšega. Slišati in biti slišan je več kot le dobra popotnica k skupnemu cilju.”

Brezplačno lahko preverite sluh in prav tako brezplačno lahko preizkušate slušne aparate svetovno priznanih blagovnih znamk: Unitron (Kanada) in Sonic (ZDA). Ker smo pogodbeni dobavitelj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije sprejemamo naročilnice za slušne aparate od kateregakoli specialista ORL.

Preverite tudi odlično kakovost in ugodne cene originalnih baterij za katerekoli slušne aparate. Akcija >>

Delite s tistimi, ki bi jih vsebina utegnila zanimati. Hvaležni vam bodo. Kliknite na ikono spodaj.

Iskanje

+
Google ocena
5.0
Na podlagi 1615 ocen
×
js_loader