SONIC slušni aparati – v Sloveniji ekskluzivno v AUDIO BM

V AUDIO BM slušnih centrih dokazujemo, da nudimo VEČ ZA VAŠ SLUH.

Poleg UNITRON blagovne znamke slušnih aparatov so vam odslej na voljo tudi slušni aparati SONIC.
Že tako izvrstna ponudba slušnih aparatov je tako sedaj pri nas še PODVOJENA!

Podjetje SONIC izhaja iz Združenih držav Amerike in ima pestro zgodovino inovativnega razmišljanja. Podjetje je raslo s tehnologijo, ki ni bila direktno povezana z industrijo slušnih aparatov – izven tradicionalnega razmišljanja o tem, kako naj bi slušni aparati procesirali zvok. Z uporabo drugačnega pristopa do znanosti sluha in zasnove slušnih aparatov, so v podjetju SONIC ustvarili inovacije, ki so osredotočene na govor in naraven zvok. Sveže, izvirno razmišljanje je še vedno smernica za vse, kar počnejo.

Slušni aparati SONIC so že od nekdaj namensko zasnovani, stilsko oblikovani, privlačni na pogled in preprosti za uporabo. Ohranjajo filozofijo ustanoviteljev podjetja in neprestano iščejo inovativne pristope za uveljavitev najnovejše tehnologije. Cilj je izdelava elegantnih in učinkovitih slušnih rešitev, ki bi izboljšale življenje ljudi, ki trpijo za izgubo sluha.

Ustanovitelji podjetja SONIC so že bili odlični poznavalci znanosti zvoka. Prepoznavnost so dosegli zaradi mnogih praktičnih slušnih rešitev, ki so jih uporabljali državni organi (policija, vojska), kulturne ustanove ter medicina. Prav ti znanstveniki so izumili nove načine za vpeljavo digitalnega procesiranja v slušne aparate in posledično ustanovili to podjetje.

Neobičajen pristop se kaže v predanosti poslovnim partnerjem, kot tudi ljudem, ki uporabljajo slušne aparate. Poskušajo se postaviti v vlogo uporabnikov in zagotoviti, da slušni aparati izpolnjujejo vsa njihova pričakovanja. V SONIC-u si prizadevajo, da bi pri dobaviteljih slušnih aparatov pustili dober vtis z naprednimi funkcijami, ki zadovoljujejo potrebe njihovih strank in ustvarjajo nov, moderen izgled njihovega poslovanja.

Iskanje

+
0