5-napak-pred-po-nabavi-slusnih-aparatov-audio-bm-slusni-centri

5 NAJVEČJIH NAPAK, KI JIH LJUDJE STORIJO PRED IN PO NABAVI SLUŠNIH APARATOV

POSLUŠAJTE PRISPEVEK

1. PODCENJEVANJE PROBLEMA

Naglušnost je problem, ki si ga človek le stežka prizna. Dokler osebo na to opozarjajo le drugi je težko razumeti kaj se dogaja. Zaupajte svojim najbližjim, želijo vam le dobro.

2. KUPOVANJE OJAČEVALCEV ZVOKA

Vsekakor ste med iskanjem slušnih aparatov oziroma druge rešitve v zvezi s sluhom naleteli na reklame, kjer se »slušni aparat« prodaja po ceni okvirno 40eur. Zavedati se morate, da gre za ojačevalec zvoka, ki ni natančno prilagojen vaši izgubi sluha. Posledično si lahko s tem sluh še dodatno poslabšate, odgovornost za to pa nosite sami, kot je zapisano v navodilih pri tovrstnih napravah.

3. PREVISOKA PRIČAKOVANJA

Slušni aparati so medicinski pripomočki. Zadnja beseda je ključna, pripomočki in ne nadomestki. To pomeni, da vam bodo v pomoč pri poslušanju nikakor pa ne morejo povrniti sluha na stanje kakršno je bilo pred izgubo.

4. PRENIZKA PRIČAKOVANJA

V kolikor vam karkoli v zvezi s poslušanjem ne bo ustrezalo je potrebno to čimbolj natančno pojasniti slušnemu akustiku, da bo lahko težave pojasnil in v največji možni meri odpravil.

Za slušne akustike je najhuje kadar uporabnik po več letih uporabe omeni, da nekaj ne sliši ravno najbolje oziroma ga to moti, ugotovi pa se, da je ta problem zelo enostavno rešljiv. Prosite nas za pomoč, za to smo vam vedno na voljo.

5. UPOŠTEVANJE ZGOLJ NASVETOV DRUGIH

Ljudje smo si med seboj zelo različni. Ni nujno, da bi se s slušnim aparatom, ki ga uporablja znanec, počutili ravno tako dobro ali slabše, kot oni. Vsaka oseba ima unikaten sluh in lastna merila kaj je dobro, primerno in sprejemljivo.

Naj vas priporočila ali izkušnje znancev, prijateljev ne odvrnejo od namena, da preizkusite slušne aparate. Vaše presojanje naj vključuje vašo lastno izkušnjo. Testiranje sluha in slušnih aparatov je v AUDIO BM slušnih centrih brezplačno.

Obljubljamo vam, da se boste v naših slušnih centrih počutili kot doma in da se bomo v vaše dobro potrudili, ter da vam bomo vedno v pomoč in podporo.

Ekipa AUDIO BM slušnih akustikov

Delite s tistimi, ki bi jih vsebina utegnila zanimati. Hvaležni vam bodo. Kliknite na ikono spodaj.

Iskanje

+
Google ocena
5.0
Na podlagi 1598 ocen
×
js_loader