Franci-Urankar-AUDIO-BM-slusni-aparati-srecno-2023-in-lepe-praznike

AUDIO BM IMA NAJBOLJŠO EKIPO, KI S SRCEM POSKRBI ZA BOLJŠI SLUH

Preštevam zadnje dneve leta 2022 in odštevam do novega leta. Ko se srečujem z ljudmi v tem času, si veselo si izrekamo lepe želje za naprej, pokramljamo pa tudi o letu, ki se izteka. Kako nam je šlo? Ponosno lahko trdim, da ima AUDIO BM najboljšo ekipo, ki s srcem poskrbi za boljši sluh. Ker v naše poslanstvo, pomagati ljudem do boljšega sluha, dajemo svoje srce, to v praksi pomeni, da vlagamo veliko časa v izobraževanje, vpeljujemo najsodobnejše rešitve, ob tem pa ohranjamo človeški odnos do naših cenjenih strank in tudi med seboj v ekipi. Da smo na pravi poti potrjujejo najvišje in najštevilčnejše ocene, ki jih dosegamo na Googlu ter v obliki ročno napisanih mnenj naših strank.

V letu 2022 smo odprli 15. AUDIO BM slušni center (v centru Ljubljane), kar pomeni, da smo najdostopnejši slušni centri v Sloveniji, saj imamo največ slušnih centrov. Najdete nas kar 3x v Ljubljani, ter v Mariboru, Celju, Velenju, Kranju, Novem mestu, Brežicah, Trbovljah, Murski Soboti, Ptuju, Jesenicah, Šempetru pri Gorici in v Kopru. Povsod zagotavljamo brezplačno informativno testiranje sluha in popolno ponudbo slušnih aparatov priznanih blagovnih znamk (tudi brez doplačila – na naročilnico). Prav tako povsod nudimo hitri servis, potrošne materiale (baterije, filtre, …) in seveda čepke za ušesa (univerzalne ali izdelane po meri).

Za izjemen doprinos, da je za nami lepo in uspešno leto, se zahvaljujem Nini, Mariji, Juriju, Maticu, Mateju D., Davidu, Žigi, Mateju K., Andreju, Luki G., Binetu, Primožu, Simonu, Luki P., Vladu, Aleksu, Gregu, Kevinu, Borutu, Klemnu, Denisu, Aljažu in Dejanu.

Vsem našim strankam, sodelavcem, poslovnim partnerjem in tudi prijateljem na socialnih omrežjih želim vesele božične praznike, leto 2023 pa naj bo: atraktivno, bogato, cvetoče, čilo, darežljivo, enkratno, fino, genialno, hvaležno, igrivo, jasno, kulturno, lepo, mirno, naravno, opazno, pravično, radodarno, svetlo, šarmantno, toplo, ustvarjalno, varno, zdravo in živahno.

Franci Urankar, direktor AUDIO BM slušnih centrov
Delite s tistimi, ki bi jih vsebina utegnila zanimati. Hvaležni vam bodo. Kliknite na ikono spodaj.

Iskanje

+
Google ocena
5.0
Na podlagi 1615 ocen
×
js_loader