Franci-Urankar-direktor-centri-AUDIO-BM-slusni-aparati-Slovenija

FRANCI URANKAR VAM ŽELIM

Dragi sodelavci, cenjene stranke in vsi, ki ste odprli tole sporočilo,

dovolite, da vas ob koncu tega leta nagovorim z nekaj besedami. Upam in verjamem, da ste kljub izzivom tega časa, v letu ki odhaja, našli tudi svetle stvari, ki lepšajo dneve in dajejo energije za naprej.

Dragi sodelavci, vaša srca so ključni deli našega uspeha in zato sem vam neizmerno hvaležen. Tudi v tem letu smo zrasli. Naše poslanstvo, da ljudem pomagamo do boljšega sluha in boljšega življenja dnevno uresničujemo kar v 16 slušnih centrih po vsej Sloveniji.

V AUDIO BM ekipi smo sedaj: Nina, Marija, Jurij, Matic, Matej D., David, Žiga, Matej K., Andrej, Luka G., Bine, Primož, Simon, Luka P., Vlado, Aleksandar, Grega, Kevin, Borut, Klemen, Denis, Aljaž, Dejan in Rok. Prav vsakemu posebej hvala za doprinos in energijo, ki jo izžarevate.

Cenjene stranke, hvala za zaupanje, da ste izbrali nas. Do boljšega sluha smo pomagali že preko 30.000 ušesom. To si štejemo kot priznanje za naše delo v preteklosti in veliko odgovornost za prihodnost. Potrudili se bomo, da bomo vredni vašega zaupanja tudi v prihodnje in veselimo se vašega obiska.

Vsem želim lepe praznike in poleg zdravja ter sreče še:

Slišno
Radostno
Energično
Čustveno
Naravi prijazno
Optimistično

NOVO LETO 2024

Franci Urankar

Delite s tistimi, ki bi jih vsebina utegnila zanimati. Hvaležni vam bodo. Kliknite na ikono spodaj.

Iskanje

+
Google ocena
4.9
Na podlagi 1689 ocen
×
js_loader