Sluh-komunikacija-spomini-AUDIO-BM-slusni-aparati

SLUH, SPOMINI, KOMUNIKACIJA

Bliža se dan, ko so naši spomini še posebej povezani z ljudmi, ki jih ni več z nami. V mislih podoživljamo čas, ko smo bili skupaj. Kaj si največkrat prikličemo v spomine? Zagotovo so ti spomini v največji meri povezani s komunikacijo, ki smo jo imeli. Radi se spominjamo skupnih pogovorov, lepih doživetij in tudi vsega manj prijetnega, ko smo prav s pomočjo drug drugega lažje premagovali tudi raznovrstne ovire.

Se zavedamo, kako pomembno vlogo je pri komunikaciji imel tudi sluh? Se spomnimo glasu? Skupnih pogovorov? Smeha? Morda tudi joka? Če velja, da nas dober sluh povezuje, potem velja tudi obratno, da nas slabši sluh ločuje. Dejstvo je, da če ponagaja sluh in ne rešimo tega problema, je komunikacija motena. Iskreno se vprašajmo: slišimo dobro, ali mislimo, da slišimo dobro? Slišijo naši najdražji dobro?

Kdaj smo nazadnje preverili sluh na način, da dvomov o stanju sluha ni več? Na tem področju vam lahko pomagamo. Vsak dan, ki ga z najdražjimi kvalitetno preživimo je neprecenljiv. Je nov kamenček v mozaiku spominov, ki nas bogatijo in osrečujejo tudi, ko skupni trenutki minejo.

franci-urankar-direktor-audio-bm-slusni-aparati
Franci Urankar, direktor AUDIO BM slušnih centrov
Delite s tistimi, ki bi jih vsebina utegnila zanimati. Hvaležni vam bodo. Kliknite na ikono spodaj.

Iskanje

+
Google ocena
5.0
Na podlagi 1639 ocen
×
js_loader