Unitron je na Irskem ponovno prejel nagrado za NAJBOLJŠE STORITVE za stranke

Dublin, Irska – Unitron, globalni inovator tehnološko naprednih rešitev za sluh je od Irskih avdiologov za slušne aparate (Irish Society of Hearing Aid Audiologists – ISHAA) ponovno prejel nagrado za najboljše storitve za stranke (Best Customer Service Award).

Poleg tega je Unitron prejel tudi nagrado za slušni aparat v srednjem segmentu in sicer za slušni aparat Unitron Moxi2 Kiss 16.

“Unitron izstopa kot družba, ki se osredotoča na to, da imajo slušni akustiki vedno na voljo prave rešitve in orodja, ki jih potrebujejo za uspešno delo”, je ob podelitvi nagrad povedal g. Derek Lacey direktor ISHAA.

“V Unitron smo zavezani k osvajanju kulture, ki zagotavlja zadovoljstvo naših strank in vrhunsko izkušnjo uporabnikov Unitron slušnih aparatov”, pravi g. Philip Stores, direktor, Unitron UK & Ireland.

ISHAA je strokovni organ, ki ga je priznalo Irsko ministrstvo in reprezentativno zastopa avdiologe za slušne aparate. Skrbi za vzpostavitev in ohranjanje visokih standardov oskrbe s slušnimi aparati, ter za izobraževanje iz tega področja, na Irskem.

O UNITRON
Unitron, globalno podjetje, je eno od najhitreje rastočih podjetij na področju oskrbe s slušnimi pripomočki. Zaveda se, da je za uspeh potrebno razumevanje potreb uporabnikov in zgraditev pristnega osebnega odnosa. Zato Unitron tesno sodeluje s strokovnjaki, da lahko izboljšuje življenja ljudi, ki imajo težave s sluhom. Kot član skupine Sonova ima Unitron dokazano izjemen doprinos pri razvijanju inovacij, ki zagotavljajo naraven zvok in izjemno razumevanje govora. S sedežem v Kanadi, Unitron distribuira svoje izdelke v več kot 60 držav.

Delite s tistimi, ki bi jih vsebina utegnila zanimati. Hvaležni vam bodo. Kliknite na ikono spodaj.

Iskanje

+
Google ocena
5.0
Na podlagi 1641 ocen
×
js_loader