Unitron ponovno nagrajen z Red Dot: Najboljše od najboljšega za vrhunsko in inovativno oblikovanje

Moxi Now Unitronu prinaša doslej najvišjo nagrado za oblikovanje izdelka in hkrati je to že 4. in 5. zaporedna nagrada Red Dot: Product Design awards.

4. april 2017, Kitchener, Kanada – Unitron, svetovni inovator naprednih rešitev za sluh, je prejel dve zelo pomembni nagradi za oblikovanje izdelkov, ki jih cenijo po celem svetu. Prvič v zgodovini je Unitron z Moxi Now prejel tudi najprestižnejšo nagrado za oblikovanje izdelka, ki jo podeljuje mednarodno cenjena organizacija Red Dot.

Najmanjšemu slušnemu aparatu na svetu Moxi Now, ki ima slušalko v sluhovodu (RIC), je Red Dot podelil nagrado Red Dot: Best of the Best 2017 for top design quality and ground-breaking design.

Red Dot: Best of the Best 2017

Še eno Red Dot nagrado, in sicer Red Dot Award: Product Design 2017, je prav tako prejel Unitronov slušni aparat. To je Stride Mzelo majhen, ampak zmogljiv zaušesni slušni aparat. Čeprav je Stride M najmanjši član Stride družine slušnih aparatov, je istočasno najzmogljivejši zaušesni slušni aparat v industriji, ki imajo baterijo 312.

Red Dot Award: Product Design 2017

Že pet zaporednih Red Dot nagrad (2014, 2015, 2016 in 2x 2017) je za Unitron veliko priznanje. »Da si imenovan »najboljši med najboljšimi«, kot je izglasovala ugledna mednarodna 40 članska žirija Red Dot, med tisočimi neverjetno oblikovanimi izdelki je izredna čast«, pravi Bruce Brown, podpredsednik za globalno trženje iz Unitrona. »To jasno kaže, da je Unitron v svetovnem merilu vodilni v oblikovanju slušnih aparatov.«

Slušni aparati Unitron so v Sloveniji ekskluzivno na voljo v AUDIO BM slušnih centrih. Sluh in slušne aparate lahko preizkusite brezplačno.

Delite s tistimi, ki bi jih vsebina utegnila zanimati. Hvaležni vam bodo. Kliknite na ikono spodaj.

Iskanje

+
Google ocena
5.0
Na podlagi 1598 ocen
×
js_loader