Susenje-slusnih-aparatov-poleti-AUDIO-BM-Svetovanje-servis-nega-slusni-aparati

SLUŠNI APARATI POLETI POTREBUJEJO VEČ POZORNOSTI

POSLUŠAJTE PRISPEVEK

 

 

Kmalu bo prišlo poletje in z njim tudi visoke temperature. Zaradi povečanega potenja v slušne aparate lahko prodirata vlaga in znoj. To kvarno vpliva na vgrajeno elektroniko. Pojavijo se lahko težave, da slušni aparati ne deluje zanesljivo, skrajšuje pa se tudi njegova življenjska doba. Poskrbite, da bodo slušni aparati tudi poleti ostali suhi.

Susenje_izdelki_nega_slusnih_aparatov-Na_voljo_v_AUDIO_BM_slusnih_centrih-servis-vzdrzevanje-svetovanje


RAZLOGI, zakaj je potrebno sušiti slušne aparate:

 

 1. Preprečevanje poškodb: Slušni aparati so občutljive naprave, ki lahko utrpijo poškodbe, če so izpostavljeni vlagi. Če so slušni aparati mokri, lahko pride do korozijskih poškodb ali pa lahko voda vstopi v notranjost in poškoduje elektronske komponente. Sušenje slušnih aparatov preprečuje te poškodbe.

 2. Ohranjanje delovanja: Slušni aparati vsebujejo mikrofonske membrane in druge elektronske komponente, ki morajo ostati suhe, da lahko delujejo pravilno. Če se vlaga nabira v notranjosti slušnih aparatov, lahko to povzroči okvare ali poslabšanje zvoka.

 3. Preprečevanje okužb: Slušni aparati so običajno nameščeni v ušesu, kjer so izpostavljeni vlagi in bakterijam. Če slušni aparat ni suh, se lahko bakterije in glivice razmnožijo, kar lahko povzroči okužbe v ušesu. Sušenje slušnih aparatov lahko prepreči takšne okužbe.

 4. Podaljševanje življenjske dobe: Če slušni aparat ni suh, lahko pride do korozijskih poškodb ali okvare elektronskih komponent, kar lahko skrajša njegovo življenjsko dobo. Sušenje slušnih aparatov lahko podaljša življenjsko dobo naprave in izboljša njeno delovanje.

NAČINI, kako lahko sušite slušne aparate:

 • z elektronsko napravo
 • s pomočjo tablet, ki absorbirajo vlago

   

Najboljša možna skrb za sušenje in dezinfekcijo slušnih aparatov je z uporabo naprave PerfectDry Lux.

PerfectDry Lux

PerfectDry Lux ® je elektronska naprava za aktivno sušenje in dezinfekcijo vseh vrst slušnih aparatov. V Sloveniji smo jo ekskluzivno predstavili že pred osmimi leti. V tem času se je izkazala s svojo preprosto uporabo in učinkovitostjo.

Uporaba je izredno enostavna. Vklopite jo s pritiskom na gumb, vse ostalo poteka samodejno. Po končanem ciklu sušenja in dezinfekcije se naprava samodejno izključi.

Povsem tiho in zelo varčno delovanje.

Funkcije:

 • gretje
 • ventilacija
 • dezinfekcija

Naložba v PerfectDry Lux ® se vam povrne v:

 • zanesljivejšem delovanju slušnih aparatov, saj je največji problem za brezhibno delovanje slušnih aparatov lahko vlaga
 • daljšem delovanju slušnih aparatov, saj v suhem slušnem aparatu elektronika ne oksidira
 • čistejšem slušnem aparatu in ušesnem vložku, zaradi dezinfekcije z UV-C svetlobo

Kompletu PerfectDry Lux je priložen napajalnik in USB kabel. Napajanje je mogoče preko vtičnice 220V ali preko vtičnice USB na kateremkoli računalniku.

Naprava je tako elegantna, da se poda na vsako nočno omarico.

Sušenje slušnih aparatov je pomemben korak pri vzdrževanju slušnih aparatov.

Nakup je možen v spletni trgovini: https://www.audiobm.si/trgovina/tehnicni-pripomocki/perfect-dry-lux-aktivno-susenje/ in v vseh AUDIO BM slušnih centrih. Lokacije: https://www.audiobm.si/kontakt-slusni-centri-audio-bm/

Delite s tistimi, ki bi jih vsebina utegnila zanimati. Hvaležni vam bodo. Kliknite na ikono spodaj.

Iskanje

+
Google ocena
5.0
Na podlagi 1615 ocen
×
js_loader