Svetovni-dan-zemlje-slusni-aparati-brez-baterij-na-trajni-akumulator-audio-bm-slusni-centri-Slovenija

SLUŠNI APARATI BREZ BATERIJ – ZA ČISTEJŠI PLANET

22. aprila se spominjamo našega planeta – na ta dan namreč obeležujemo svetovni dan zemlje, vse od leta 1970 dalje. Od vsakega od nas je odvisno, ali bomo obnovili Zemljo – ne samo zato, ker nam je mar za naravo, temveč tudi zato, ker je Zemlja naš planet, planet na katerem živimo. Vsi potrebujemo zdravo Zemljo, ki bo podpirala naša delovna mesta, preživetje, zdravje in srečo. Zdrav planet ni možnost – je nuja!

V AUDIO BM slušnih centrih skrbimo za naš planet. Iztrošene baterije zbiramo in varno predajamo zbirnim centrom. Veliko teh odpadkov na žalost še vedno konča med mešanimi komunalnimi odpadki ali v napačnem zabojniku za ločeno zbiranje odpadkov ter tako nimajo možnosti, da se reciklirajo. Njihove nevarne sestavine gredo posledično nazaj v okolje, kjer predstavljajo nevarnost zanj. S predajo iztrošenih baterij za slušne aparate pri nas, želimo spodbuditi ljudi k bolj odgovornemu ravnanju s temi tako malimi, a še kako nevarnimi odpadki ter ozavestiti širšo javnost o tej tematiki.

Ponosni smo tudi na dejstvo, da imamo v ponudbi veliko slušnih aparatov, ki baterij za enkratno uporabo sploh ne potrebujejo več, saj imajo vgrajen akumulator, ki ga v celotni življenjski dobi slušnega aparata ni nikoli potrebno zamenjati. Slušni aparati brez baterij so ekološki, pa tudi najpreprostejši za uporabo.

Delite s tistimi, ki bi jih vsebina utegnila zanimati. Hvaležni vam bodo. Kliknite na ikono spodaj.

Iskanje

+
Google ocena
4.9
Na podlagi 1689 ocen
×
js_loader