Red-Dot-Winner-2020-Unitron-Moxi-Jump-R-AUDIO-BM

UNITRON PONOVNO PREJEL PRESTIŽNO NAGRADO RED DOT DESIGN AWARD

Slušni aparat Unitron Moxi Jump R je bil med več kot 6.500 izdelki izbran za zmagovalca. Prejel je nagrado Red Dot Design Award 2020 Winner. Če to ni razlog za srečo!

Izjemno! Unitron, globalni inovator naprednih rešitev za sluh je v zadnjih letih pridobil že kar 6 Red Dot Design nagrad.

Takšni dosežki potrjujejo dejstvo, da je v Unitron v hudi konkurenci že več let vodilni na področju oblikovanja in funkcionalnosti slušnih aparatov.

Red Dot Product Design Award je eden največjih in najbolj uglednih oblikovalskih tekmovanj na svetu. Praznuje že več kot 65 let. Ob tej posebni obletnici je žirija mednarodnih strokovnjakov za oblikovanje ocenila 6.500 prijavljenih izdelkov. Žirija je ocenjevala inovativnost, funkcionalnost, ergonomijo, vzdržljivost, ekološke vidike, ter tudi druga merila, ki odražajo odličnost izdelkov.

Unitron Moxi Jump R združuje stil z intuitivno funkcionalnostjo, ki daje uporabnikom nadzor v kompaktnem, udobnem in luksuznem oblikovanju. Njegova gladkost, dovršena izdelava in občutek navdušujeta. Zaobljena oblika se izjemno prilega naravni obliki uhlja. Slušni aparat je razvit na podlagi dolgoletnih izkušenj in testiranj uporabnikov. Seveda so na voljo izvedbe v barvi, ki uporabniku najbolje pristoji. Vsebuje baterijo za ponovno polnjenje in je brezžično povezljiv z vsemi pametnimi telefoni (Android in Apple iOS).

Slušni aparati družine Moxi so na voljo ekskluzivno v AUDIO BM slušnih centrih. Preizkusite jih lahko brezplačno.

Več informacij o Unitron Moxi slušnih aparatih >>

Delite s tistimi, ki bi jih vsebina utegnila zanimati. Hvaležni vam bodo. Kliknite na ikono spodaj.

Iskanje

+
Google ocena
4.9
Na podlagi 1689 ocen
×
js_loader