Franci-Urankar-direktor-AUDIO-BM-slusni-aparati-Slovenija-14-slusnih-centrov

VOŠČILO DIREKTORJA AUDIO BM SLUŠNIH CENTROV

Spoštovani,

dovolite, da vas ob koncu tega prav posebnega leta nagovorim z nekaj besedami. Upam in verjamem, da ste kljub izzivom tega časa, v letu ki odhaja, našli tudi svetle stvari, ki lepšajo dneve in dajejo energije za naprej.

Kako smo leto 2020 preživeli v AUDIO BM?  Spomladi smo obeležili že 6. leto delovanja. Ob tem smo odprli 14. slušni center, ki se nahaja na Ptuju. Naše delo je prepoznano v strokovni in laični javnosti in na to smo zelo ponosni.

Kaj vse se je dogajalo tekom leta večkrat opišemo na našem blogu, kjer najdete tudi številne druge zanimive članke.

Iskrena hvala moji ekipi, saj brez njih ne bi mogli pomagati toliko ljudem do boljšega sluha in boljše komunikacije. Kaj je lepšega, ko nam potem uporabniki napišejo takole: »Izjemno bi pohvalila vašo strokovnost, potrpežljivost, in prijaznost. V začetku sem se zelo bala uporabe slušnega aparata, saj sem bila prepričana, da ne bom znala ravnati z njim. Z vašo pomočjo si zdaj življenja brez njega ne predstavljam. Aparat je enostaven za uporabo in deluje brezhibno. Še enkrat hvala za vsa pojasnila in vašo prijaznost.« Več izjav iz letošnjega leta smo zbrali tule >>

Novo leto naj prinese konec vsega česar si ne želimo ter nadaljevanje vsega tistega, kar smo gradili v preteklosti in si želimo v prihodnosti zase in za naše najdražje.

Lepe praznike, zdravo in srečno 2021 želim

Franci Urankar

Delite s tistimi, ki bi jih vsebina utegnila zanimati. Hvaležni vam bodo. Kliknite na ikono spodaj.

Iskanje

+
Google ocena
5.0
Na podlagi 1598 ocen
×
js_loader