Zakaj-slusni-aparati-cena-doplacilo-narocilnica-orl-zdravnik-audio-bm-slusni-centri-svetovanje-brezplacni-test-sluha

ZAKAJ JE ZA NEKATERE SLUŠNE APARATE POTREBNO DOPLAČILO

Življenje je bolj razgibano, kot si mislimo, tudi če smo pretežno v domačem okolju. Mirnega okolja je pravzaprav zelo malo. Morda je prisotna večja razdalja med izvorom zvoka in poslušalcem, morda nimamo samo enega sogovornika, morda je prisoten hrup iz okolja … Še bi lahko naštevali situacije, ko je poslušanje z osnovnim slušnim aparatom lahko zelo omejeno ter ne daje želenih rezultatov in zadovoljstva.

Cenovni standard zadošča za izbiro funkcionalno ustreznega slušnega aparata, ki zadovoljivo pomaga predvsem v mirnem okolju.

Spoznajmo le nekatere izboljšave naprednejših izvedb slušnih aparatov.

Slušna aparata sta povezana med seboj, zato delujeta povsem usklajeno, telefon pa lahko poslušate kar v obeh ušesih – in to povsem prostoročno (telefona ni potrebno držati niti ob ušesu, niti v roki).

Televizijo s takšnimi slušnimi aparati lahko poslušate neposredno v slušnih aparatih, zato kakovost zvoka zaradi vplivov razdalje, hrupa ali odmeva v prostoru, ni zmanjšana. Pri poslušanju televizije na takšen način pridobite prvovrstno jasnost zvoka in razumljivost. Mnogi uporabniki povedo, da šele z brezžičnim načinom poslušanja televizije, ponovno lahko razumejo slovenske filme ali druge oddaje, kjer ni podnapisov.

Poleg povezljivosti, ki je z novejšimi izvedbami resnično enostavna, takšni slušni aparati tudi samodejno prilagajajo svoje delovanje okolju. Uporabniku ni več potrebno ročno preklapljati med različnimi možnostmi. Vse to sedaj postorijo slušni aparati sami. Preprosteje ne gre.

Mnogi modeli sodobnih slušnih aparatov niti ne uporabljajo več baterij za enkratno uporabo. Po uporabi jih preprosto postavite v podstavek (polnilnik). Ob tem se samodejno izključijo in čez noč napolnijo. Zjutraj se jih vzame iz podstavka in ob tem se samodejno vključijo. To je najbolj preprosto tudi za starejše uporabnike, saj se ni več potrebno ubadati z majhnimi baterijami, ki jih je potrebno pogosto menjati.

Poglavitne prednosti izboljšanih slušnih aparatov pridejo najbolj do izraza prav v okoljih, kjer ne gre le pogovor dveh oseb v mirnem okolju.

Poslušanje z izboljšanimi slušnimi aparati je tudi v zahtevnejših slušnih okoljih ter pri telefoniranju in poslušanju televizije lahko bolj jasno, bolj razumljivo, hrup zmanjšan, piskanje slušnih aparatov pa preteklost.

S takšnimi slušnimi aparati je lažje povezovanje med ljudmi in slušnih aparatov z drugimi napravami (npr. s telefonom in televizijo).

Mnogi modeli imajo možnost ponovnega polnjenja, zato ni več potrebno menjavanje baterij.

Mnogim uporabnikom je po prejemu kakovostnejših slušnih aparatov žal, da niso že v preteklosti dobro izkoristili potenciala preostalega sluha z uporabo kakovostnejših slušnih aparatov, ter se tako izognili prenekaterim nerodnostim.

Investicija v boljši sluh je gotovo ena izmed najboljših investicij, saj vas izboljšano poslušanje v vseh situacijah dobesedno vrne v življenje, vsak dan, leta in leta.

Preberite več o tem, od česa vse je odvisna cena slušnih aparatov in kakšni so stroški uporabe slušnih aparatov >>

Delite s tistimi, ki bi jih vsebina utegnila zanimati. Hvaležni vam bodo. Kliknite na ikono spodaj.

Iskanje

+
Google ocena
5.0
Na podlagi 1615 ocen
×
js_loader