AUDIO-BM-slusni-aparati-Paketi-VARNOST-garancija-da-bo-uporaba-slusnih-aparatov-varna-in-brez-skrbi-in-dodatnih-stroskov-ugodna-cena

EKSKLUZIVNO V SLOVENIJI – PAKETI VARNOST, ZA BREZSKRBNO UPORABO SLUŠNIH APARATOV

VPRAŠANJA IN ODGOVORI O PAKETIH AUDIO BM VARNOST

Zakaj paketi AUDIO BM varnost?

Da boste v naslednjih letih lahko varno in brez skrbi pred večjimi stroški uživali z vašimi slušnimi aparati. Za vas smo pripravili tri pakete AUDIO BM varnost (Standard, Plus in Premium), med katerimi lahko izbirate.

Kaj pridobite s paketi AUDIO BM varnost?

Brezplačni paket Standard zagotavlja osnovno varnost zaradi strokovne izbire in nastavitve slušnih aparatov, brezplačnega testiranja slušnih aparatov pred nakupom, naknadnih brezplačnih prilagoditev slušnih aparatov po potrebi, 2-letne tovarniške garancije, rednega letnega brezplačnega vzdrževanja in podpore v vseh AUDIO BM slušnih centrih.

S paketoma Plus in Premium boste varni pred stroški zaradi stalnega kupovanja baterij in tudi pred večjimi stroški, če pride do okvare po vaši krivdi, ki ni krita s tovarniško garancijo. Neverjetne ugodnosti imete celo, če pride do popolnega uničenja ali izgube slušnega aparata. Paketa Plus in Premium namreč nudita velike ugodnosti tudi v primeru okvar, ki nastanejo po vaši krivdi in jih tovarniška garancija ne krije ali če se zgodi najhuje, da kateri slušni aparat izgubite ali popolnoma uničite.

Kdaj lahko izberem paket AUDIO BM varnost?

Želeni paket AUDIO BM varnost izberete ob nakupu slušnih aparatov. Svetujemo, da takrat dobro premislite tudi o dodatni varnosti, ki jo želite v prihodnjih letih. Kasnejša odločitev za paket AUDO BM varnost Plus ali Premium, oziroma menjava paketov, ni možna.

Kateri paket AUDIO BM varnost izbrati?

Da se boste lažje odločili, vam bo vse podrobnosti in razlike med paketi predstavil slušni akustik. Kot smo že omenili je osnovni paket AUDIO BM varnost Standard brezplačen in vam zagotavlja že zelo veliko. Videli pa boste, da vam izbira paketa Plus prinaša veliko dodatne varnosti in prihrankov. Da boste kar najdlje varni pred stroški in dolgoročno tudi največ prihranili, priporočamo paket Premium. Cene paketov Plus in Premium so ugodne.

Kako uveljavljati ugodnosti?

Uveljavljanje ugodnosti je preprosto. Vsako leto po nakupu slušnih aparatov (toleranca +/- en mesec) opravite brezplačni letni kontrolni pregled (LKP) slušnih aparatov in imejte s seboj tudi garancijski list, ki ste ga prejeli ob nakupu slušnih aparatov.

Ob letnem kontrolnem pregledu prevzamete blago, kot je opredeljeno v izbranem paketu (baterije, cevke, kupole …). Izdajanje blaga za nazaj, niti za vnaprej, ni mogoče.

Garancijski list ali pa le AUDIO BM klub kartico ugodnosti imejte s seboj tudi ob vsakem drugem uveljavljanju ugodnosti, ki izhajajo iz paketov. Preprosto!

Imate dodatna vprašanja ali želite več informacij? Pogovorite se z AUDIO BM slušnim akustikom. Z veseljem vam bo strokovno svetoval in pomagal priti do vseh odgovorov. Kontakti >>

Delite s tistimi, ki bi jih vsebina utegnila zanimati. Hvaležni vam bodo. Kliknite na ikono spodaj.

Iskanje

+
Google ocena
5.0
Na podlagi 1615 ocen
×
js_loader