POGOVORITE SE Z BORISOM KOPITARJEM

Boris Kopitar je pred leti ugotovil, da ne sliši tako, kot bi moral. Ker so njegovo ugotovitev potrdili tudi zdravniki, je pomoč pri odpravi težav poiskal v podjetju AUDIO BM. Sedaj že nekaj let uspešno uporablja slušna aparata in je nad njima še vedno navdušen.

Borisa Kopitarja med drugim poznamo po zimzelenih uspešnicah Žametne vrtnice, Bo moj vnuk še pel Slovenske pesmi, Vse te jeseni … in vodenjem številnih narodnozabavnih TV oddaj. S svojo pozitivno energijo nas je tudi navduševal v šovu Zvezde plešejo.

Besede Borisa Kopitarja po pridobitvi slušnih aparatov

»Zdravstveno dokazano dejstvo je, da sem naglušen, zato je prav, da si po desetletjih odrskega prepevanja pred kar nekaj kilovatnimi zvočniki, kjer sem stal, to tudi priznam. Slušni akustiki so mi natančno in zelo razumljivo pojasnili delovanje slušnih aparatov. Prav navdušen sem nad svojim ”novim modnim dodatkom”, ki se ga sploh ne opazi. Odložim ga samo ponoči, med spanjem,« je nad slušnim aparatom, ki ga uporablja, navdušen pevec in voditelj Boris Kopitar.

”Dokler tega ne preizkusiš, si težko predstavljaš, kako natančni in tehnološko dovršeni so sodobni slušni aparati. Res so majhni in skoraj nevidni. Slušni akustiki v AUDIO BM slušnem centru so mi prijazno in strokovno pojasnili vse, kar moram vedeti za enostavno in pravilno uporabo slušnih aparatov”, še pove Boris Kopitar.

Kako se je začel soočati z naglušnostjo? 

Zakaj ga je pričela ovirati?

Kakšne slušne aparate je preizkušal in katere je izbral …?

Na ta in podobna vprašanja lahko dobite odgovore kar od njega osebno!

Z Borisovim privoljenjem objavljamo telefonsko številko na katero ga lahko pokličete med tednom dopoldne ali sredi dneva in z veseljem bo z vami delil svojo izkušnjo.

POKLIČITE BORISA KOPITARJA

041 640 280

Namig: če spletno stran prebirate preko telefona, le s pritiskom na zgornjo telefonsko številko preprosto pričnete s klicanjem.

Kdo ne pozna Borisa Kopitarja?

Priljubljeni pevec, voditelj, urednik in scenarist ima na svoji spletni strani www.boriskopitar.si zapisano takole:

… ko se oglasi glasba in razleže vesel smeh, ko zadoni pesem iz stoterih grl, ko se pozitivno energijo lahko začuti na vsakem koraku … takrat se morajo umakniti vse tegobe tega sveta. Glasba je domena srca … ali ti je všeč, ali pa ne. Sam rad rečem … Naj cveti sto cvetov in vsak naj svojega voha. Za vse ljudi še Bog ni. Rad sem med veselimi ljudmi. Rad jim zapojem in pojem skupaj z njimi. Dobra družba je največji garant, da se bomo imeli lepo. Rad sem na odru, pa naj bo to vaški oder, kamionska prikolica, oder pred 20.000 glavo množico v Stožicah, dnevna soba pri slavljencu doma, gostinski lokal, ali pa veliki oder Cankarjevega doma. Vse to sem doživel in pil veselje in srečo, ki se je prelivala med nami. Naj bo še dolgo tako in zdravje naj nam služi. To so moje želje, ki jih delim z vami, spoštovani poslušalci, gledalci in obiskovalci prireditev. Srečo je treba deliti …

… in ker je Boris Kopitar oseba, ki rada deli srečo, bo z vami rad delil tudi srečo, ki jo doživlja sedaj, ko se je s slušnimi aparati ponovno vrnil v bogastvo zvoka. Pokličite ga.

Opis postopka za pridobitev slušnih aparatov >>

Več o slušnih aparatih >>

Delite s tistimi, ki bi jih vsebina utegnila zanimati. Hvaležni vam bodo. Kliknite na ikono spodaj.

Iskanje

+
Google ocena
5.0
Na podlagi 1615 ocen
×
js_loader