Polnilni-pametni-brezzicni-slusni-aparati-Radiant-Briljantno-jasen-zvok-AUDIO-BM-slusni-centri

SONIC RADIANT SLUŠNI APARATI – BRILJANTNO JASEN ZVOK

RADIANT, najnovejša in najzmogljivejša serija slušnih aparatov Sonic doslej

Briljantno jasno – čist zvok in brezhibna jasnost govora – to vam omogočajo novi slušni aparati Sonic RADIANT.

RADIANT slušni aparati omogočajo izjemno zvočno izkušnjo, saj z novo tehnologijo ohranjajo govor jasen in zmanjšujejo hrup v ozadju.

Radiant-Sonic-slusni-aparati-miniRITE-T-R-barve-modeli-AUDIO-BM-slusni-centri

Hrup ni več težava!

Hrup lahko prihaja iz katere koli smeri in kadarkoli, vse to pa je moteče za uporabnike slušnih aparatov. Novi slušni aparati Sonic RADIANT imajo napredno tehnologijo, ki se hitro odzove na iskanje, filtriranje in natančno nastavitev vseh zvokov, ki se nahajajo v vaši okolici, z namenom, da boste lažje slišali in razumeli. RADIANTOVI mikrofoni hitro in natančno poiščejo izvor hrupa kar na 24 frekvenčnih pasovih in odstranijo motnje ter tako zagotovijo optimalno razmerje signal/šum (SNR), tudi ko se le-ta v okolici spremeni oz. premakne.

Govor s slušnimi aparati RADIANT postane bolje slišen in bolj razumljiv

Nove tehnologije v slušnih aparatih RADIANT omogočajo, da tudi mehki fonemi postanejo slišni in glasnejši govor ostane prijeten in nepopačen za poslušanje. Tako bo poslušanje govora tudi v okoljih z veliko hrupa lažje in bolj razumljivo.

Radiant-Sonic-slusni-aparati-fitting-24-pasov-funkcije-lastnosti-AUDIO-BM-slusni-centri

Izjemne možnosti za natančno prilagoditev. Tudi na daljavo.

SmartMusic Pro

Poslušanje glasbe je več kot le zabava in sproščujoč hobi. Glasba vpliva na vaše zdravje in trenutno počutje. Zakaj ne bi v glasbi spet uživali kot nekoč? SmartMusic Pro je edinstven program, ki izboljša izkušnjo poslušanja posnete, pretakane in žive glasbe.

Povezljivost

Uživajte v telefonskih klicih in glasbi, ki se pretaka neposredno v vaše slušne aparate RADIANT preko pametnih telefonov, tablic ali pa preprosto uporabite vgrajeno telefonsko tuljavico in spremljajte dogodke v gledališčih in na javnih mestih. Povežite svojo pametno napravo s slušnimi aparati RADIANT preko aplikacije. Prilagodite jakost, preverite stanje baterije in še mnogo več.

Radiant slušni aparati so narejeni za iPhone®, iPad®, iPod® in so združljivi z napravami z operacijskim sistemom iOS 13 ali novejšim. Neposredno pretakanje zvoka za naprave Android zahteva Android 10 ali novejši, Bluetooth® 5.0 in implementacijo pretakanja zvoka za slušne aparate (ASHA) v napravi Android. Za informacije o združljivosti obiščite www.sonici.com/compatibility.

RADIANT, slušni aparati brez klasičnih baterij za enkratno uporabo

V današnjem hitrem svetu smo veliko v gibanju. Vedno iščemo načine kako si olajšati življenje. Tehnologija litij-ionskih polnilnih baterij je na področju slušnih aparatov naredila velik preskok. Osvobaja vas menjave majhnih baterij, ki jih imajo tradicionalni slušni aparati. Takšen način oskrbe z energijo v slušnih aparatih je tudi prijazen starejšim in seveda okolju.

Slušni aparati RADIANT miniRITE so na voljo tudi z litij-ionskimi baterijami za ponovno polnjenje. Slušne aparate ponoči preprosto postavite v polnilnik in naslednje jutro so pripravljeni na celodnevno poslušanje, tudi takrat, ko pretakate vsebine preko svojega pametnega mobilnega telefona.

Turbo hitro polnjenje:

  • 3 ure – 100% napolnjeni slušni aparati
  • 1 ura – 50% napolnjeni slušni aparati
  • 0,5 ure – 25% napolnjeni slušni aparati
Polnilnik-Charger-Plus-za-Sonic-slusne-aparate-brez-baterij-AUDIO-BM-slusni-aparati-servis-olive-usesni-vlozki

Več o polnjenju in dodatni opremi >>

Dogovorite se za brezplačni preizkus, kontaktirajte nas >>

Delite s tistimi, ki bi jih vsebina utegnila zanimati. Hvaležni vam bodo. Kliknite na ikono spodaj.

Iskanje

+
Google ocena
5.0
Na podlagi 1642 ocen
×
js_loader