Polnilnik-Polnilni-slusni-aparati-Unitron-Sonic-Philips-AUDIO-BM-slusni-centri-spletna-trgovina-online-ugodne-cene

POLNILNI SLUŠNI APARATI ALI SLUŠNI APARATI NA BATERIJE – KAJ JE BOLJE

Tole smo na našem blogu zapisali že 17. 07. 2017: “Nova rešitev, na katero se je čakalo že leta! Odslej na voljo v AUDIO BM slušnih centrih.

Unitron Moxi Fit slušni aparat lahko vsebuje običajno cink-zrak baterijo za enkratno uporabo, ali pa akumulatorsko baterijo 312, ki lahko nadomesti do 100 cink-zrak baterij. Tovrstna rešitev je na voljo le pri Unitron slušnih aparatih, ki so v Sloveniji ekskluzivno na voljo v AUDIO BM slušnih centrih.

Moxi Fit je najmanjši akumulatorski slušni aparat na svetu. Izjemno diskretnost ponuja v večkrat nagrajenem miniaturnem ohišju, ki se vam vedno udobno prilega. Polnjenje baterije čez noč zadostuje za ves dan, da ste pripravljeni na vsak pogovor. In kadarkoli lahko vstavite baterijo cink-zrak, da nikoli ne boste brez energije (če na primer pozabite na polnjenje preko noči, ali če morda na dopust s seboj niste vzeli polnilnika).”

V AUDIO BM smo ponosni, da že od leta 2017 zagotavljamo polnilne slušne aparate. Od takrat je tehnologija tudi na tem področju zelo napredovala.

Ni več dilem, kaj je bolje. Če razmišljamo dolgoročno je odgovor jasen. Polnilni slušni aparati prinašajo veliko prednosti za uporabnika.

Poglejmo zakaj.

POLNINI SLUŠNI APARATI

Pozabite na baterije za enkratno uporabo

Napolnite in poslušajte. Vsak dan. Leta in leta. Nič več ni potrebno skrbeti za zalogo baterij. Nič več ni potrebno menjanje drobnih baterij. Nič več ni presenečenj, da se izprazni baterija sredi dneva, ko najmanj pričakujete. Nič več ni bojazni, da slušni aparat pozabite izklopiti – ko ga postavite v polnilnik se namreč samodejno izklopi in prične polniti. Ko ga vzamete iz polnilnika, pa se samodejno vključi in že je pripravljen za uporabo. Preprosteje ne gre.

Prijazno starejšim

Ni več pogostega in nerodnega menjavanja baterij, še posebej za ljudi s slabšim vidom in zmanjšanimi ročnimi spretnostmi.

Polnilni slušni aparati prispevajo k varovanju okolja

Uporabnik klasičnih baterij za enkratno uporabo tekom let zamenja stotine baterij, kar obremenjuje okolje.

Stroški za delovanje polnilnih slušnih aparatov so manjši

Predpostavimo, da nas slušni aparat spremlja najmanj 6 let. Litij-ionske akumulatorske baterije v polnilnem slušnem aparatu v tem času verjetno nikoli ne bo potrebno zamenjati.

Če bi uporabljali baterije za enkratno uporabo, katere menjava je običajno potrebna prej kot v enem tednu, to pomeni, da v enem slušnem aparatu letno zamenjate vsaj 50 baterij. Če to številko pomnožimo s šest, kolikor je minimalna življenjska doba slušnega aparata, je rezultat 300.

Ker je normalno, da uporabljamo dva slušna aparata, to pomeni, da v šestih letih zamenjamo kar 600 baterij! V primeru polnilnih slušnih aparatov ves ta čas uporabljamo le eno vgrajeno litij-ionsko baterijo v vsakem slušnem aparatu, ki je pri nakupu slušnega aparata seveda že v ceni.

Računajmo dalje. Poenostavimo, da je redna cena ene baterije za enkratno uporabo 0,83€. Sedaj zlahka izračunamo strošek za nakup vseh baterij. Rezultat vas bo gotovo presenetil: v šestih letih se porabi kar 500€ zgolj za nakup baterij za enkratno uporabo. Pri uporabi polnilnih slušnih aparatov tega stroška ni.

SLUŠNI APARATI NA BATERIJE

Še vedno so dobra izbira za tiste, ki jim ni problem menjati baterij oz. so tega opravila preprosto navajeni.

Drugi razlog za uporabo baterij pa je tudi dejstvo, da v današnjem času še vedno ne obstajajo polnilni slušni aparati za najtežje stopnje naglušnosti.

Na srečo so baterije v naši spletni trgovini vsem dosegljive po izjemno ugodnih cenah (tudi za tiste, ki so slušne aparate kupili pri drugem dobavitelju).

AUDIO BM spletna trgovina – oddelek baterij za slušne aparate >>

V AUDIO BM slušnih centrih za naše uporabnike slušnih aparatov nudimo še nekaj izjemnega: ekskluzivne pakete VARNOST. Na takšen način so lahko baterije praktično brezplačne.

Predstavitev paketov VARNOST >>

Delite s tistimi, ki bi jih vsebina utegnila zanimati. Hvaležni vam bodo. Kliknite na ikono spodaj.

Iskanje

+
Google ocena
5.0
Na podlagi 1641 ocen
×
js_loader