Reha-Center-Sluh-Imam-Polzev-vsadek-Kaj-sedaj-Obvescamo-audiobm-slusni-aparati

SPLETNI SEMINAR “IMAM POLŽEV VSADEK, KAJ ZDAJ?”

Slušni centri AUDIO BM delimo vabilo na zanimiv spletni seminar.

Vabimo vas na SPLETNI SEMINAR z naslovom  »Imam polžev vsadek, kaj zdaj?« v sredo, 29. marca 2023, ob 17. uri. 

Strokovnjaki in uporabniki bodo delili svoje znanje in izkušnje s polževim vsadkom. 

Odgovarjali bodo tako na specifična kot splošna vprašanja, ki se porajajo po implantaciji polževega vsadka. 

Na spletnem seminarju bodo sodelovali:

  • Martina Curk, po poklicu logopedinja in surdopedagoginja, zaposlena kot mobilna učiteljica za DSP na OŠ Kozare Nova Gorica, ki je od novembra 2022 tudi uporabnica kohlearnega implantata ali polževega vsadka; tako z osebnega kot profesionalnega vidika nam bo predstavila svojo izkušnjo po prejemu vsadka.
  • izr. prof. dr. Janez Rebol, dr. med., specialist otorinolaringologije, namestnik predstojnika Klinike za otorinolaringologijo, cervikalno in maksilofacialno kirurgijo, kjer dela že več kot 30 let.
  • Anita Kastelic, specialistka klinične logopedije, skoraj 30 let zaposlena na Kliniki za ORL in CFK UKC Ljubljana v avdiološki ambulanti. Ukvarja se z diagnostiko in začetno rehabilitacijo sluha pri otrocih,  z obravnavo gluhih in naglušnih odraslih, pogosto pa tudi z diagnostiko in poznejšo obravnavo oseb s polževim vsadkom.
  • Simona Drev, inž. mikrobiologije, uporabnica polževega vsadka, podjetnica in predvsem oseba, ki nas navdihuje s svojim odnosom do življenja kljub težkim preizkušnjam. 

  

Dogodek bo povezovala Darja Pajk, dipl. delovna terapevtka, članica mednarodnega odbora naglušnih pri EFHOH-u in članica odbora Mednarodne akcijske skupnosti za polžev vsadek (CIICA),  predstavnica uporabnikov polževih vsadkov v mednarodni skupini Living guidelines of CI pri organizaciji Adults hearing. Deluje kot podporna oseba uporabnikov pri družbi MEd el za Slovenijo. Prav tako je dejavna v Sloveniji, kjer že vrsto let deluje na področju ozaveščanja javnosti o polževih vsadkih, tudi v smislu podpore in svetovanja.  

Na seminar se lahko prijavite tukaj.  

Prijave zbiramo do vključno torka, 28. 3. 2023. 

Udeležba na seminarju je brezplačna. 

Vljudno vabljeni. 

Ekipa RehaCentra Sluh 

Delite s tistimi, ki bi jih vsebina utegnila zanimati. Hvaležni vam bodo. Kliknite na ikono spodaj.

Iskanje

+
Google ocena
4.9
Na podlagi 1689 ocen
×
js_loader