Jaka-Pondelek-Moday-33-zascita-sluha-audio-bm-slusni-centri

ODGOVORNO DO SLUHA, JAKA PONDELEK – DJ MONDAY

Jaka Pondelek – DJ Monday / Dj Jaka100 / Faunovo popoldne Divje najstniške zabave in iskanje večne mladosti me, po receptu »dolge noči, kratki dnevi«, pred 20 leti pripeljejo do moje prve rezidence DJ-a v takrat priljubljenem ljubljanskem lokalu.

Stalni stik z glasbo, odkrivanje glasbenih arhivov, mala merica skušnjave po nastopanju ter čudovita lastnost biti »ljudski človek« mi omogočijo, da to postane moj poklic. Recimo raje poslanstvo, je bolj romantično. Odkrivam funk, disco, všeč so mi elektronika in kitare ter muzike drugih kultur in narodov. Glasba igra povsod. Vedno vse slišim in ovrednotim. Cenim pravo selekcijo, fino zaporedje. Toliko bolj, če je v harmoniji z dobro tehnično izvedbo, pa naj gre za rock koncert ali DJ set.

Jaka-Pondelek-Moday-Radio-Terminal-zascita-sluha-audio-bm-slusni-centri
Jaka Pondelek, Radio Terminal (slišen v digitalnem omrežju DAB+)

V svojih DJ nastopih stremim k načelu, da je glasba za ljudi. Biti mora primerna času, prostoru, dogodku in občinstvu. Pa naj gre za klubsko zabavo ali background špil. Pomembno mi je, da čutim, kaj je ljudem good. Da ropota, ko je to potrebno ali pa jih samo nežno boža na bolj umirjenih dogodkih. S publiko tako odkrivamo nekaj novega in redko slišanega ali pa se prepuščamo klasičnemu zabavnemu repertoarju.

Zaradi stalnega stika z glasbo in glasnostjo le-te, sem se po priporočilih kolegov odločil obiskati AUDIO BM slušni center, ter si po meri izdelati čepke za ušesa za zaščito sluha pred hrupom. Pa naj gre za moje profesionalno glasbeno udejstvovanje ali pa obisk koncerta. V podjetju, so mi naredili test sluha, ulili odtis mojega ušesa in po meri izdelali profesionalne čepke za varovanje sluha namenjene izrecno mojim karakteristikam in potrebam.

Priporočam AUDIO BM slušni center vsem, ki se redno izpostavljajo glasnemu okolju zaradi svojega dela ali hobija, kot je na primer DJanje ali obiskovanje koncertov. Moje izkušnje s tem podjetjem so zelo pozitivne, saj so mi omogočili izdelavo čepkov za ušesa po meri, ki so popolnoma prilagojeni mojim potrebam in karakteristikam. Poleg tega so mi naredili tudi test sluha in mi svetovali glede najboljše izbire profesionalnih čepkov za varovanje sluha. Z njihovo pomočjo lahko sedaj delam in brez skrbi uživam v glasbi, ker vem, da moj sluh ni ogrožen. Zato toplo priporočam AUDIO BM d.o.o. slušni center vsem, ki cenijo svoj sluh in se želijo učinkovito zaščititi pred glasnim hrupom.

Jaka Pondelek

Delite s tistimi, ki bi jih vsebina utegnila zanimati. Hvaležni vam bodo. Kliknite na ikono spodaj.

Iskanje

+
Google ocena
5.0
Na podlagi 1598 ocen
×
js_loader