3D-tisk-olive-usesni-vlozki-skoljke-cepi-mehki-trdi-za-uho-slusni-aparati-unitron-sonic-print-audio-bm

3D TISKANJE UŠESNIH VLOŽKOV V AUDIO BM

V AUDIO BM slušnih centrih od prvega dne zagotavljamo ušesne vložke (olive) narejene po postopku 3D tiskanja, saj je naše vodilo zagotavljanje najboljše kvalitete izdelkov. Odtise ušes skeniramo in do 2021 smo jih v digitalni obliki pošiljali v 3D modeliranje in 3D tiskanje, ki pa se je izvajalo v tujini.

Od leta 2021 smo šli velik korak naprej, saj smo kupili najsodobnejšo programsko opremo za 3D modeliranje in tudi najnovejši 3D tiskalnik. Odslej so vse faze proizvodnje ušesnih vložkov po tehnologiji 3D tiskanja (skeniranje, modeliranje in tiskanje) pod isto streho, in to kar pri nas v AUDIO BM. To nam zagotavlja popolno neodvisnost, fleksibilnost, odzivnost, hitrost proizvodnje in možnost garantiranja najvišje kakovosti.

Dandanes se 3D tisk uporablja kot uveljavljen postopek pri izdelavi maloserijskih izdelkov. Med glavnimi prednostmi 3D tiska so izdelava izdelkov brez prilagajanja tehnološkim omejitvam klasične proizvodnje, hitrost izdelave, ekonomičnost in natančnost. Današnje tehnologije 3D tiska, materiali in postopki poobdelav zagotavljajo izdelavo kvalitetnih izdelkov.

3D-tisk-olive-usesni-vlozki-skoljke-cepi-mehki-trdi-za-uho-slusni-aparati-unitron-sonic-print-audio-bm-slusni-centri

Različne izvedbe ušesnih vložkov za za-ušesne slušne aparate.

3d-tisk-usesni-vlozki-olive-c-shell-slim-tip-audio-bm-slusni-aparati-skoljke

Različne izvedbe ušesnih školjk za RIC, ITE in CIC izvedbe slušnih aparatov.

3d-tisk-cepki_po_meri_zascita-uses-pred-vodo-audio-bm-slusni-centri_VODA_X-individualna_zascita_uses-sluhovodov_pred_vodo_AUDIO_BM

Čepki po meri za zaščito pred hrupom ali vodo.

3D tiskalniki se delijo na “hobby”, “office” in profesionalne industrijske tiskalnike. Med profesionalne industrijske sodi tudi 3D tiskalnik, ki ga uporabljamo v AUDIO BM slušnih centrih. Razlika od ostalih 3D tiskalnikov je v kvaliteti izdelkov, predvsem mehanskih lastnostih in kvaliteti površine ter večji produktivnosti.

Prednosti 3D tiska v izdelavi maloserijskih izdelkov, kamor sodijo tudi ušesni vložki, so številne, predvsem pa se odražajo na kvaliteti izdelkov in možnih izvedbah izdelkov, ki jih klasična proizvodnja niti ne omogoča.

Za vaša ušesa je dovolj dobro le najboljše, zato smo v AUDIO BM uvedli vse faze proizvodnje 3D tiskanja ušesnih vložkov. Tako lahko še bolje prisluhnimo vašim željam in jih izpolnimo v praksi.

Delite s tistimi, ki bi jih vsebina utegnila zanimati. Hvaležni vam bodo. Kliknite na ikono spodaj.

Iskanje

+
Google ocena
5.0
Na podlagi 1639 ocen
×
js_loader