Charger-Polnilnik-Unitron-slusni-aparati-AUDIO-BM

NAJNOVEJŠI SLUŠNI APARATI SO LAHKO BREZ BATERIJ

Polnilni slušni aparati imajo vgrajeno akumulatorsko baterijo. Ni več potrebe po menjavi baterij. Napolnite in uživajte v zvoku. Polnjenje je zelo preprosto. Slušna aparata preprosto vstavite v polnilnik. Samodejno se izključita in polnjenje se prične. Bolj preprosto ne gre! Stanje napolnjenosti lahko spremljate na LED lučkah, ki so vgrajene v slušne aparate.

Poleg polnjenja najnovejše slušne aparate odlikujejo tudi številne druge lastnosti, ki vas bodo navdušile. Z najnovejšimi Unitron slušnimi aparati lahko prostoročno telefonirate praktično z vsemi mobilnimi telefoni. Ni pomembno, kateri operacijski sistem imajo. Prav tako lahko brezžično poslušate televizijo ali partnerja, tudi v najbolj zahtevnih zvočnih okoljih.

Slušni aparati samodejno prepoznavajo različna zvočna okolja na katera se samodejno tudi prilagodijo. V kolikor želite izvesti ročne spremembe, nič lažjega. Uporabite lahko tipke na slušnih aparatih, daljinski upravljalnik ali brezplačno aplikacijo za pametni telefon. Izbira je vaša.

Najnovejše slušne aparate lahko v AUDIO BM slušnih centrih preizkusite brezplačno.

Več o brezplačnem testiranju slušnih aparatov >>

Delite s tistimi, ki bi jih vsebina utegnila zanimati. Hvaležni vam bodo. Kliknite na ikono spodaj.

Iskanje

+
Google ocena
5.0
Na podlagi 1598 ocen
×
js_loader