Slusni-aparati-Unitron-red-dot-winner-muse-design-awards-audio-bm

PONOSNI SMO NA PONOVNO ZMAGO SLUŠNEGA APARATA UNITRON MOXI™ B-R

Unitronov najnovejši polnilni slušni aparat s slušalko v sluhovodu (RIC), Moxi B-R je dobitnik zlate nagrade za dizajn, 2022 MUSE Design Award, v kategoriji medicinskih pripomočkov.

KITCHENER, ONTARIO, KANADA | 15. april 2022

Unitronovi polnilni slušni aparati Moxi Blu so prejeli zlato nagrado v kategoriji medicinskih pripomočkov na podelitvi MUSE Design Awards 2022. Unitronov majhen in eleganten slušni aparat (RIC), ki ga poganja platforma Blu, je zasnovan za udobje in enostavno prilagajanje, ter vsebuje tehnologijo, ki se samodejno prilagaja vašemu načinu življenja.

Slusni-aparati-Unitron-red-dot-winner-muse-design-awards-audio-bm

»Tako neverjetno smo ponosni, da smo za naše slušne aparate Moxi B-R prejeli nagrado Muse Design Award,« pravi Sandra Fulton, podpredsednica skupine za trženje Unitron. »Ta raven prepoznavnosti je vznemirljiva za naš celoten kader, ki si neutrudno prizadeva razvijati tehnologijo in dizajn, ki sta osredotočena na uporabnike. Ta nagrada nadaljuje našo tradicijo inovativnega dizajna in našo predanost ustvarjanju izdelkov, ki bodo vsem pomagali doseči nepozabno slušno izkušnjo.”

Naša družina izdelkov Blu nadaljuje tradicijo inovativnega dizajna z dvema mednarodnima dobitnikoma nagrad za dizajn. Slušna aparata Moxi B-R in Stride B-UP sta prejela za nas že 7. in 8. nagrado Red Dot Awards, sedaj pa je Moxi B-R prejel še prvo nagrado MUSE Design Award. Unitronovi slušni aparati Moxi B-R, razviti s poudarkom na oblikovanju in osredotočanjem na uporabnika, so elegantni, povezljivi s pametnimi napravami in napolnjeni z zmogljivostjo, ki uporabnikom pomaga živeti življenje polno samozavesti in spontanosti.

Vizualno privlačni in intuitivni Unitronovi polnilni slušni aparati Moxi Blu vsebujejo našo inovativno novo platformo in so zasnovani tako, da sledijo raznolikosti vsakdanjega življenja, se samodejno prilagajajo edinstvenim izkušnjam in ustrezajo življenjskemu slogu vsakega uporabnika slušnih aparatov. Omogočajo preprosto prilagajanje po lastnih željah uporabnika in prostoročno povezljivost s praktično vsemi mobilnimi telefoni.

Bistvene prednosti slušnega aparata Moxi B-R:

  • Litij-ionska baterija za ponovno polnjenje in vgrajena LED lučka za prikaz stanja baterije.
  • Večnamenski gumb za upravljanje nivoja glasnosti, sprejemanje telefonskih klicev in preklapljanje programov za poslušanje.
  • Bluetooth povezljivost z možnostjo sprejemanja in prekinitve telefonskih klicev brez dotika tipke, predvajanje in zaustavitev medijev ter aktiviranje glasovnih pomočnikov s preprostim dotikom slušnega aparata.
  • Vsebujejo platformo Blu, Unitronov najnovejši in izredno zmogljiv sistem za obdelavo zvoka, Integra OS.

Več o nagradi MUSE Design Awards

MUSE Design Awards je mednarodno tekmovanje za oblikovalce, katerih delo spreminja paradigme, norme in standarde. Njihova iznajdljivost in trdo delo puščata druge v strahu, saj s tem premikajo meje in širijo obzorja – podobno kot muza.

Nagrado MUSE Awards sestavlja vrsta tekmovanj, ki so odprta za udeležbo širšemu svetu. Te nagrade gosti International Awards Associate (IAA), katerega cilj je spodbujati odličnost v različnih ustvarjalnih in oblikovalskih industrijah, tako da strokovnjakom zagotovi platformo za tekmovanje s svojimi vrstniki.

Unitron, rekorder med prejemniki prestižnih nagrad

Red-dot-award-MUSE-Unitron-slusni-aparati-audio-bm-slusni-centri

Unitron je med proizvajalci slušnih aparatov prejel največ prestižnih nagrad.

Več o Unitron Blu slušnih aparatih >>

Več o Unitron slušnih aparatih >>

matic-b-akustik-za-slusne-aparate-audio-bm-novo-mesto-brsljin
Matic Bele
Slušni akustik
AUDIO BM slušni center Novo Mesto, Bršljin
Delite s tistimi, ki bi jih vsebina utegnila zanimati. Hvaležni vam bodo. Kliknite na ikono spodaj.

Iskanje

+
Google ocena
5.0
Na podlagi 1642 ocen
×
js_loader