AUDIO-BM-slusni-aparati-brezzicna-povezava-brez-vmesnikov-prostorocno-telefoniranje-Android-Apple

SLUŠNI APARATI, KI SE POVEŽEJO BREZ DODATNIH VMESNIKOV

Pisalo se je leto 2018, ko smo v AUDI BM slušnih centrih že zagotavljali slušne aparate, ki so se brez dodatnih vmesnikov povezali s katerimikoli telefoni (Android in iOS), ter tako na zelo enostaven način zagotavljali popolno prostoročno telefoniranje. To so bili slušni aparati Unitron Moxi All. Po dveh letih imamo v ponudbi celo vrsto modelov, ki omogočajo to in še mnogo več. Dejstvo je, da nekateri ponudniki še vedno nimajo tovrstnih rešitev, ali pa z njimi počasi pričenjajo šele sedaj.

Naj izpostavimo ključno prednost slušnih aparatov, ki se znajo brez vmesnikov povezati s katerimikoli telefoni – telefoniranje postane tako enostavno in kvalitetno, da so naši uporabniki nad izkušnjo preprosto navdušeni. Telefonske klice se sprejeme enostavno, kar preko slušnega aparata (signal za dohodni klic in glas klicatelja slišite direktno v slušnem aparatu). Sogovornika se sliši v obeh ušesih, jasno in razločno, telefona pa ob telefoniranju ni potrebno držati ob ušesu, niti v roki. Telefon je lahko celo do 10m oddaljen!

Lahko rečemo, da je odslej telefoniranje svobodno, saj imamo med telefoniranjem obe roki prosti.

Nekateri uporabniki imajo še vedno telefon, ki nima zaslona občutljivega na dotik, ampak ima telefon le manjši zaslon in mehanske tipke. Tudi to ni težava! Velika večina takšnih telefonov ima na voljo Bluetooth, kar je povsem dovolj, da se tudi takšen telefon brezžično poveže s slušnimi aparati in že je na voljo možnost prostoročnega telefoniranja. Slušni akustik vam bo z veseljem pomagal ugotoviti, če ima vaš telefon vgrajen Bluetoooth.

Poleg telefona, lahko s slušnimi aparati povežete avtoradio ali druge bluetooth predvajalne naprave. Mnogi povedo, da spet rajši poslušajo glasbo, radio ali zvočne knjige saj tudi to lahko prenašajo v stereo tehniki neposredno (brez dodatnega vmesnika) v oba slušna aparata.

Vsak slušni aparat, ki omogoča brezžično povezljivost, lahko povežete tudi s posebnim TV oddajnikom in tako se tudi zvok iz televizije prenese brezžično v oba slušna aparata. Pred časom so tudi za tovrstno povezovanje bili potrebni dodatni vmesniki. Pri slušnih aparatih iz naše ponudbe to ni več potrebno.

Neposreden prenos zvoka v slušne aparate zagotovlja neprekosljivo kakovost zvoka iz različnih virov: telefon, tablica, televizija, avtoradio…

Velja še omeniti, da so pred leti za dodatno upravljanje slušnih aparatov bili na razpolago posebni daljinski upravljalniki. Uganili ste, tudi teh ni več potrebno imeti, saj vlogo upravljanja s slušnimi aparati lahko prevzame kar pametni telefon. Aplikacija za upravljanje je brezplačna in tudi prevedena v slovenki jezik.

P-OSTANITE POVEZANI, izberite brezžične slušne aparate iz ponudbe AUDIO BM slušnih centrov.

Če poznate koga, ki mu telefoniranje in poslušanje televizije povzroča težave, mu pošljite ta kratek članek (kliknite na ustrezno ikono spodaj).

Testiranje slušnih aparatov v domačem okolju je brezplačno. Sprejemamo tudi naročilnice iz vseh ORL ambulant.

Slušnega akustika povprašajte tudi o slušnih aparatih, ki imajo možnost ponovnega polnjenja (ni več potrebno menjanje baterij).

Preberite še članek, kjer je leta 2018 omenjen slušni aparat Unitron Moxi All >>

Delite s tistimi, ki bi jih vsebina utegnila zanimati. Hvaležni vam bodo. Kliknite na ikono spodaj.

Iskanje

+
Google ocena
5.0
Na podlagi 1615 ocen
×
js_loader