Slusni-akustiki-AUDIO-BM-Izobrazevanje-SIHA-Grega-Kevin

USPEŠNO SMO ZAKLJUČILI IZOBRAŽEVANJE NA SWISS INTERNATIONAL HEARING ACADEMY

Učenje na daljavo je nova realnost sedanjega časa. Nikakor v tem času, ko so na razpolago različne tehnologije ni izgovorov, da novih znanj in utrjevanje že pridobljenega v takšnih razmerah ni mogoče. Slušna akustika Grega in Kevin sta uspešno zaključila nekajmesečno izobraževanje za slušne akustike. Potekalo je preko najsodobnejših digitalnih načinov in tako sta novembra 2020 po uspešnem zaključku šolanja s strani Swiss International Hearing Academy (SIHA) pridobila tudi certifikat. Pridobljeno znanje slušnih akustikov v AUDIO BM nam zagotavlja, da aktivno sledimo in uvajamo zadnje novosti na področju slušne akustike in oskrbe s slušnimi aparati.

SIHA je globalni program usposabljanja in izobraževanja za strokovnjake na področju slušne akustike. Program SIHA HCP (HCP = Hearing Healthcare Professional = Slušni Akustik) je zasnovan tako, da nudi možnost izobraževanja tistim, ki želijo graditi kariero kot slušni akustik ali tistim, ki že delajo na področju slušne akustike, da utrdijo svoje znanje in spretnosti.

Slušna akustika Grega in Kevin s SIHA certifikatom.

SIHA je bila ustanovljena na načelu zagotavljanja dostopa do izobraževanja v državah, ki razvijajo svoja znanja s področja slušne akustike in nimajo zagotovljenih pogojev za pridobivanje teh specializiranih znanj v obstoječem šolskem sistemu. Program HCP zajema vse vidike znanosti o sluhu, ki so potrebni za kompetentno oceno slušnih in komunikacijskih potreb, prepoznavanje pogostih zdravstvenih stanj ušes, predpisovanje, prilagajanje in vrednotenje slušnih pripomočkov, svetovanje strankam in njihovim družinam pri reševanju njihovih skrbi in potreb na področju sluha.

S stalnim strokovnim usposabljanjem, ki je v AUDIO BM slušnih centrih praksa, in posvečenostjo našemu delu, vam zagotavljamo vrhunsko oskrbo s slušnimi aparati in drugimi pripomočki za boljši sluh.

Zahvala: zahvaljujemo se našim poslovnim partnerjem v tujini, predvsem proizvajalcu slušnih aparatov Unitron, ki mu je mar za vrhunsko usposobljenost slušnih akustikov in našemu podjetju AUDIO BM, ki stremi k istim ciljem.

Slušna akustika Grega in Kevin
Delite s tistimi, ki bi jih vsebina utegnila zanimati. Hvaležni vam bodo. Kliknite na ikono spodaj.

Iskanje

+
Google ocena
4.9
Na podlagi 1689 ocen
×
js_loader